Du är här

2017-05-17

Matsorower: Matsorower har initierat ett skriftligt förfarande i syfte att ändra villkoren för sitt 150 miljoners obligat...

MATSOROWER HAR INITIERAT ETT SKRIFTLIGT FÖRFARANDE I SYFTE ATT ÄNDRA VILLKOREN FÖR SITT 150 MILJONERS OBLIGATIONSLÅN

Matsorower AB (publ) ("Bolaget") har informellt kommit överens med obligationsinnehavare under Bolagets obligationslån med ISIN SE0007982798 ("Obligationsvillkoren") om ändringar av Obligationsvillkoren. De föreslagna ändringarna innebär bland annat justeringar kring bestämmelser om ränta och amortering samt utbyte av en pantsatt tillgång mot en annan.

För att formellt fatta beslut om ändringarna har Bolaget instruerat agenten att kalla till ett skriftligt förfarande för att rösta igenom dessa. Kallelsen till det skriftliga beslutsförfarandet med detaljerad information om röstningsförfarandet samt detaljerade villkor för ändringarna av Obligationsvillkoren finns att tillgå på Bolagets hemsida.

17 maj 2017

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Navid Rostam Khesal, VD, +46 (0) 72 745 61 38,
info@matsorowerbond.se mailto:info@matsorowerbond.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Matsorower Pressrelease 2017-05-17.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20305

Denna information är sådan information som Matsorower AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 maj 2017 kl. 08:15 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.