Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-03-27

Nexar Group: NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 1 000 000 SEK

NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 1 000 000 SEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, som förväntat fått en förlängning avseende produktion av det egenutvecklade radioformatet Sessio Golfa.

Ordervärdet för radioformatet under perioden april t.o.m. juni 2019 är 1 000 000 SEK. Uppdragsgivare är mediehuset punt. Mediehusets intention är att radioformatet skall fortgå under hela 2019, vilket gör att Nexar har stora förhoppningar att få ytterligare order. Nexar kommer tillsammans med punt under sommaren sätta ramarna för höstens produktion.

- Mycket glädjande att vi fått ytterligare en förlängning på plats för vårt kreativa radioformat Sessio Golfa. Detta bevisar att punt är nöjda med det vi gör och vi ser därför mycket positivt på vårt fortsätta samarbete och de möjligheter det ger oss, säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB (publ).

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2019 kl 10:00.

2019-03-27

För mer information, besök www.nexargroup.se http://www.nexargroup.se , eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: mats.johansson@nexargroup.se mailto:mats.johansson@nexargroup.se
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: stefan.mattsson@nexargroup.se mailto:stefan.mattsson@nexargroup.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Nexar Group Pressrelease 2019-03-27.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=25591

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har idag skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även artistavtal med tre av de musiktalanger som kommit fram via de egenutvecklade talangformaten.
Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.