Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-06

NOTE växer inom medicinteknik - inleder serieleveranser till Mölnlycke

Efter flera år av utvecklingsarbete tillsammans med Mölnlycke, som är ett världsledande företag inom medicinteknik, har NOTE tecknat avtal om tillverkning av bolagets nya generation av sårvårdsutrustning. Den nya produkten är lanserad på marknaden och serietillverkningen av den kompletta produkten (box build) har påbörjats hos NOTE i Torsby. Investeringar i modern renrumsteknik har redan gjorts. Samarbetet med Mölnlycke bedöms ha en betydande potential och beräknas att om några år uppgå till 50 MSEK/år.

"Vår verksamhet fortsätter att utvecklas starkt och vi vinner nya kunder och projekt på ett övertygande vis. Det är även glädjande att vår metodiska satsning inom medicinteknik, där det bland annat ställs höga kvalitetskrav, når fortsatta framgångar. Vi är mycket stolta över vårt samarbete med Mölnlycke och kommer göra vårt yttersta för att bidra till fortsatt framgång för våra kunder", säger Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef.

"Vi är glada att välkomna NOTE som leverantör och partner till Mölnlycke och vi ser fram emot ett framgångsrikt och effektivt samarbete med utveckling av nya sårvårdsprodukter", säger Staffan Olofsson, Global Procurement Director på Mölnlycke.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johannes Lind-Widestam, vd och koncernchef, tel. 070-541 72 22
Henrik Nygren, finansdirektör, tel. 070-977 06 86

Om NOTE
NOTE är en av norra Europas ledande partner för elektroniktillverkning. NOTE tillverkar kretskort (PCBA), delmontage och kompletta produkter (box build). Kunderbjudandet täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad. NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljningen de senaste 12 månaderna uppgick till 1 901 MSEK och antalet anställda i koncernen är cirka 1 100. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note-ems.com.

Informationen lämnades för offentliggörande den 6 juli 2021 klockan 08.30 CET.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.