Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-07

Papilly: Erik Lissner lämnar Papilly - styrelsen har påbörjat sökprocessen efter ny VD med stärkt fokus på digital fö...

ERIK LISSNER LÄMNAR PAPILLY - STYRELSEN HAR PÅBÖRJAT SÖKPROCESSEN EFTER NY VD MED STÄRKT FOKUS PÅ DIGITAL FÖRSÄLJNING

Styrelsen i Papilly AB meddelar idag att Erik Lissner lämnar sin tjänst som VD för bolaget. Styrelsen har påbörjat processen att hitta en efterträdare med särskilt fokus på att driva och utveckla bolagets digitala säljinsatser, utöver försäljningen mot arbetsgivare där ett antal avtal slutits på senare tid.

Styrelseledamot Carsten Friberg har under tiden utsetts till tillförordnad VD. För att ytterligare säkra en effektiv överlämning kommer styrelseordförande Carl-Viggo Östlund under en övergångsperiod ta rollen som arbetande styrelseordförande.

"Erik Lissner har gjort betydelsefulla insatser som VD för Papilly. Han har framgångsrikt stärkt och professionaliserat såväl organisationen som bolagets tjänster. Vi har dock olika syn på den fortsatta strategin och styrelsen vill nu tillsätta ett ledarskap med särskilt fokus på att driva digital försäljning direkt mot konsument, som vi ser är ett område med stor potential. Samtidigt fortsätter bolagets säljinsatser mot arbetsgivare, där vi har slutit ett antal avtal under senare tid. Styrelsen ser med tillförsikt på Papillys fortsatta utveckling", säger Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande i Papilly.

Styrelsen har påbörjat processen att hitta en ny VD. Carsten Friberg har under tiden utsetts till tillförordnad VD. Carsten är styrelseledamot i Papilly och har lång erfarenhet från ledande befattningar inom försäljning i främst finanssektorn. För att säkra en smidig övergång kommer bolagets styrelseordförande Carl-Viggo Östlund ta rollen som arbetande styrelseordförande under en övergångsperiod.

2017-06-07

För ytterligare information:
Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande
0727-174301
E-post: carl-viggo.ostlund@havsgaard.se mailto:carl-viggo.ostlund@havsgaard.se

Carsten Friberg
0730-920244, tf VD
E-post: carsten.friberg@investmentqv.se mailto:carsten.friberg@investmentqv.se

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 juni 2017 kl. 08.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2017-06-07.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20475

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.