Du är här

2018-08-31

Papilly: Monica Werneman ny VD för Papilly AB

MONICA WERNEMAN NY VD FÖR PAPILLY AB

Styrelsen i Papilly AB meddelar att Monica Werneman utnämns till ny verkställande direktör för bolaget med tillträde den 1 september.

Monica Werneman är för närvarande Försäljningschef och tf VD i bolaget och har bland annat lång erfarenhet från ledande roller hos Poolia, som Vd i Uppsala, distriktschef Stockholm och distriktschef Mellan/Nord.

Monicas långa erfarenhet från ledande roller i personalintensiva bolag gör att jag tycker att hon är synnerligen lämpad för att ta sig an de möjligheter och utmaningar som ligger framför Papilly. Jag är mycket glad att Monica vill åta sig detta uppdrag säger Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande i Papilly.

2018-08-31

För ytterligare information:
Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande
0727-174301
E-post: carl-viggo.ostlund@havsgaard.se mailto:carl-viggo.ostlund@havsgaard.se

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2018 kl. 08.00 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2018-08-31.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24010

Om Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.