Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-01-16

Papilly: Papilly anställer försäljningschef.

PAPILLY ANSTÄLLER FÖRSÄLJNINGSCHEF.

Papilly anställer Veronica Pettersson som försäljningschef med start den 1 februari. Veronica har mångårig erfarenhet av försäljning inom både B2B och B2C. Hon har bland annat varit försäljningschef på Oraslov Clinics/Happident, Account Manager på Poolia samt Sales Manager på Memira.

VD har ordet:

"Papilly har breddat bolagets produktutbud och nu tar vi nästa steg genom att stärka vår närvaro på försäljningssidan. Att Papilly lyckats rekrytera en säljchef med Veronicas kompetens och erfarenhet ser jag och bolaget mycket positivt på. Att Veronica har stor erfarenhet av försäljning inom området vårdnära tjänster ser vi som starkt meriterande."

2019-01-16

För ytterligare information:
Monica Werneman, VD
Tel: 070-777 53 66
E-post: monica.werneman@papilly.com mailto:monica.werneman@papilly.co

Sverker Littorin, Styrelseordförande
Tel: 070-875 53 09
E-post: sverker.littorin@momentor.se mailto:sverker.littorin@momentor.se

Kontaktinformation Certified Adviser
Eminova Fondkommission AB
Tel: 08-684 211 00
E-post: info@eminova.se mailto:info@eminova.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2019-01-16.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24982

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program har utvecklats i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North.

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB, 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 16 januari 2019 klockan 14:15 CET. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.