Du är här

2017-10-06

Papilly: Papilly förstärker säljorganisationen genom samarbete med A&R Business Consultants

PAPILLY FÖRSTÄRKER SÄLJORGANISATIONEN GENOM SAMARBETE MED A&R BUSINESS CONSULTANTS

I syfte att effektivare nå ut till små och medelstora bolag har Papilly AB ("Papilly") ingått ett samarbetsavtal med A&R Business Consultants. Avtalet innebär att A&R kommer bearbeta företag med upp till 50 anställda runt om i landet och erbjuda Papillys digitala program som preventivt motverkar stress och psykisk ohälsa. Samarbetet bygger på en prestationsbaserad modell och innebär inga fasta kostnader för Papilly.

"Vi har under våren haft ett mycket bra samarbete med A&R som bistått oss med att boka möten med kunder och deras beslutsfattare. Det visade sig att intresset för vår tjänst som ett fristående HR verktyg i mindre företag var stort och mot bakgrund av det har vi nu beslutat att låta A&R hjälpa oss att nå ut till detta mycket viktiga segment av näringslivet", säger Peter Ekmark. VD på Papilly.

"Vi är oerhört tacksamma över att fått möjligheten att vara med från början på denna resa med Papilly. Vi har under inledningen av året haft förmånen att få tala med över 300 verksamhetsdirektörer och HR-chefer gällande just stress på arbetsplatsen och vad det faktiskt leder till på både stora som små företag och organisationer i hela Sverige. Samtliga som vi var i kontakt blev klart nyfikna på Papilly som verktyg och hur det skulle kunna hjälpa även deras företag. Nu tar vi nästa kliv och är glada över att vi blivit presales partner åt Papilly där vi nu även få chansen att tillhandahålla dessa licenser direkt till företagsägare och deras anställda per telefon samt på möten", säger Anna Sylwaner, VD på A&R.

I tillägg är Papilly nu mitt i en process där bolaget aktivt söker samarbetspartners över hela landet som ska bearbeta den lokala marknaden främst utanför storstadsområdena och erbjuda Papillys digitala tjänst till företag med 50 anställa och uppåt. Målsättningen är att ha ett samarbetsavtal klart med upp till 30 företag innan årsskiftet.

"På det här sättet kommer vi att kunna erbjuda vår digitala tjänst till fler företag där behovet idag är stort", säger Peter Ekmark.

2017-10-06

För ytterligare information:
Peter Ekmark, VD
+46 70-710 48 44
peter.ekmark@papilly.com mailto:peter.ekmark@papilly.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2017-10-06.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21240

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

"Styrelsen för Papilly bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. BolagetsCertified Adviser är Eminova FK."

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.