Du är här

2017-09-20

Papilly: Papilly ingår avtal med HP PPS Sverige

PAPILLY INGÅR AVTAL MED HP PPS SVERIGE

Papilly AB ("Papilly") har ingått avtal med HP PPS Sverige AB om leverans och införande av sitt unika preventiva program för att motverka stress och psykisk ohälsa. Leveransen av programmet startar under fjärde kvartalet 2017 och beräknas slutföras under första kvartalet 2018. Avtalsvärdet är 220 000 kronor.

"Vi har fört en dialog med HP PPS under en tid och är oerhört glada och ödmjuka inför förtroendet vi fått att leverera och implementera vårt program till de anställda på HP PPS Sverige AB", säger Peter Ekmark, VD på Papilly AB och fortsätter:

"Vi upplever ett starkt ökande intresse bland företag och organisationer för vårt program som verkar preventivt mot uppkomsten av stress och psykisk ohälsa. Förklaringen ligger i en ökad medvetenhet och omsorg om de anställdas psykiska hälsa hos företagen, men även det nya regelverk som gäller sedan den 31 mars 2016 (AFS 2015:4) där arbetsgivarna bland annat åläggs ett större ansvar än tidigare att säkra och aktivt förebygga uppkomsten av stress och psykisk ohälsa hos sina medarbetare."

"För att HP skall fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och ta nästa steg i hur vi kan hjälpa vår personal att må bra har vi nu ingått avtal med Papilly för att få ett modernt program för att motverka stress och ohälsa", säger Stefan Bergdahl, VD på HP PPS Sverige AB.

2017-09-20

För ytterligare information:
Peter Ekmark, VD
+46 70-710 48 44
peter.ekmark@papilly.com mailto:peter.ekmark@papilly.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2017-09-20.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21142

Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 september 2017 kl. 08.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.