Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-01

Pilum: Pilum AB u.ä.t Saxlund Group AB: dotterbolag i England tecknar två nya kontrakt till värde av ca 1 MEUR

PILUM AB U.Ä.T SAXLUND GROUP AB: DOTTERBOLAG I ENGLAND TECKNAR TVÅ NYA KONTRAKT TILL VÄRDE AV CA 1 MEUR

Energi- och miljöteknikkoncernen Pilums (u.ä.t Saxlund Group) engelska dotterbolag Saxlund International Ltd har den 31 maj 2017 tecknat två stycken kontrakt till anläggningar i västra England. Totala kontraktsvärdet är ca 1 MEUR och det är Saxlunds materialhanteringsutrustning i form av stångmatningsgolv som ska levereras.

Båda leveranserna är för lagring och matning av returträ. Till den ena leveransen ingår även Saxlunds egenutvecklade dockningsstation för utlastningen från lastbil.

- Det är extra kul att Saxlund i England får leverera sin första dockningsstation för lastbil, som är utvecklad av vårt tyska dotterbolag. Systemet minskar spridningen av partiklar och damm på plats och gör utlastningen från lastbil av returträ mycket effektivt, säger Matt Drew, VD för Saxlund International Ltd.

- Återigen visar Saxlund att våra produkter och system för förvaring och matning av returträ är av högsta kvalit och klass när två olika kunder väljer att köpa Saxlunds system, säger Stefan Wallerman, VD för Saxlund International och Pilum AB (u.ä.t Saxlund Group AB).

2017-06-01

För mer information kontakta:
Stefan Wallerman, CEO, tel. 08-580 873 38, 070-306 37 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pilum Pressrelease 2017-06-01.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20447

Denna information är sådan information som Pilum AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1juni 2017 kl 8:45 (CET).

Pilum AB, u.ä.t Saxlund Group AB, är genom dotterbolagen Saxlund, Hotab och Envipower en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom bioenergi och industriell miljövård. Kunderna återfinns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag. Pilum AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Erik Penser Bankaktiebolag är Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.