Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-07-13

PowerTender: PowerTender publicerar rekordstor förfrågan värd miljoner

POWERTENDER PUBLICERAR REKORDSTOR FÖRFRÅGAN VÄRD MILJONER

Den 19 juni lanserade PowerTender en ny digital marknadsplats som sammanför köpare och säljare av kraftprodukter, och redan nu har köpare publicerat förfrågningar värda miljoner. Ett betydande företag i kraftbranschen som erbjuder kundanpassade lösningar och förbättrar anläggningars produktivitet och ekonomiska resultat, har publicerat en rekordstor förfrågan där värdet på ordern uppgår till mångmiljonbelopp.

"Förfrågan innehåller över hundra mättransformatorer på spänningsnivåer upp till 420 kilovolt", säger Carl-Johan Linr, styrelseordförande i PowerTender. "I kraftbranschen betraktas det här som en betydande förfrågan och det är glädjande att företaget har valt att använda PowerTender. Plattformen gör det enkelt för både köpare och säljare."

Förutom mättransformatorer innehåller förfrågan även ventilavledare och frånskiljare.

"Just nu har vi flera intressanta förfrågningar i systemet", förklarar Carl-Johan Linr. "Många av dessa är globala och kommer bland annat från Europa och Nordafrika. Det visar att PowerTenders digitala plattform möter ett behov. Det är tydligt att kraftbranschen är redo för ett nytt, digitalt och globalt sätt att göra affärer på."

För mer information kontakta:
Andreas Westholm, VD
Tel: 070 - 360 18 47
andreas.westholm@powertender.com mailto:andreas.westholm@powertender.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PowerTender Pressrelease 2017-07-13.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20714

Om PowerTender
PowerTender sammanför köpare och säljare av kraftprodukter globalt. Genom marknadsplatsen ökar köpare sin leverantörsbas och säljare sina potentiella kunder. Handelsplatsen bidrar till kostnadsreduktion både i inköpsprocessen och försäljningsprocessen, samt ökar effektiviteten och kommunikationen mellan köpare och säljare.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.