Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-07-12

Precio Fishbone: Precio Fishbone är vinnare i SCB:s ramavtalsupphandling

PRECIO FISHBONE ÄR VINNARE I SCB:S RAMAVTALSUPPHANDLING

IT-företaget Precio Fishbone är en av vinnarna i Statistiska Centralbyråns ramavtalsupphandling Ramavtal för IT-konsulter.

Avtalet har ett totalt värde på cirka 160 miljoner under avtalstiden som inklusive optioner är 4 år med start vid årsskiftet 2017/2018. I avtalet ingår leverans av kompetenser såsom projektledning, testning, arkitektur och kravanalys, men huvudparten är inom området systemutveckling. Leveransen kommer främst att ske i Örebro, men även i Stockholm.

För mer information kontakta affärsansvarig Andreas Sjöwitz
andreas.sjowitz@preciofishbone.se mailto:andreas.sjowitz@preciofishbone.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Precio Fishbone Pressrelease 2017-07-12.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20708

Denna information är sådan information som Precio Fishbone AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom bolagets försorg, för offentliggörande den 12 juli 2017, klockan 09:33.

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också ett representationskontor i London och Ottawa. Totalt är drygt 200 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT- lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Partner inom fem områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration, Data Analytics och Cloud Platform.

Företaget är listat på NASDAQ First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

www.preciofishbone.se http://www.preciofishbone.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.