Du är här

2017-10-02

Preservia Hyresfastigheter: Färdigställande och inflyttning av 180 hyresrätter i Gävle för Preservia Hyresfastigheter

FÄRDIGSTÄLLANDE OCH INFLYTTNING AV 180 HYRESRÄTTER I GÄVLE FÖR PRESERVIA HYRESFASTIGHETER

Preservia Hyresfastigheter AB (publ) har färdigställt ett bostadshus med 180st hyresrätter i Gävle. Lägenheterna kännetecknas av en yteffektiv planlösning och storleken varierar mellan 28 kvm till 63 kvm. Samtliga lägenheter har balkong. Inflyttning för hyresgästerna skedde i månadsskiftet september/oktober.

Fastigheten är belägen i området Gavlehov, 1,5 km norr om centrala Gävle. Gavlehov är en växande stadsdel där det finns planer om att utveckla 1500 nya bostäder. Preservias fastighet är det första bostadsprojektet i den nya stadsdelen.

Preservia Hyresfastigheter äger även grannfastigheten där avsikten är att upprätta ytterligare hyresrätter under 2018 med färdigställande 2019.

- Färdigställande och inflyttning av Gävle etapp 1 är en viktig milstolpe för oss. Det är Preservias första bostadsprojekt och följaktligen bolagets första hyresintäkt. Vi är tacksamma över att få vara med och bidra till Gävles stadsutveckling och ser med optimism fram emot den fortsatta framväxten av stadsdelen Gavlehov, säger Topias Riuttamäki, vd Preservia Hyresfastigheter AB (publ).

För vidare information, vänligen kontakta:
Preservia Hyresfastigheter AB (publ)
Topias Riuttamäki, VD
Tel: +46 (0) 730 69 82 66
E-post: topias@preservia.se mailto:topias@preservia.se

Denna information är sådan information som Preservia Hyresfastigheter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 oktober 2017 kl. 17:32 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Preservia Hyresfastigheter Pressrelease 2017-10-02.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21198

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.