Du är här

2018-08-14

Real Holding: Kraftigt ökat antal ägare i Real Holding

KRAFTIGT ÖKAT ANTAL ÄGARE I REAL HOLDING

I samband med de två senaste kvartalsrapporterna har styrelsen för Real Holding i Sverige AB (publ) noterat att både intresset för bolaget samt antalet aktieägare ökat kraftigt. Detta tillsammans med en allt större handel i bolagets stamaktie har lett till att styrelsen fattat beslutet om att avsluta den tjänst för likviditetsgaranti som tidigare tillhandhållits av Erik Penser Bank per 1 juli 2018.

Antalet aktieägare uppgick vid halvårsskiftet till drygt 800 stycken, vilket betyder att Real Holding med råge uppfyller det krav på aktieägare som ställs från NGM Nordic Growth Market.

"Glädjande nog har det ökande intresset för bolaget lett till att vi fått fler ägare samt en stadigt ökad likviditet i aktien som i sin tur minskar behovet av en likviditetsgarant. Vi har dock varit mycket nöjda med vad Erik Penser Bank tillhandahållit men har inte länger det behovet." säger Anna Weiner Jiffer, tf VD för Real Holding AB (publ).

Stockholm den 14 augusti 2018

Denna information är sådan information som Real Holding i Sverige AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 14 augusti 2018 kl. 16:00 CET

För ytterligare information: www.realholding.se http://www.realholding.se

Mats Jämterud, Kommunikationsansvarig
Telefon: 0706 663 72 72
E-post: mats.jamterud@realfastighetr.se mailto:mats.jamterud@realfastighetr.se

Anna Weiner Jiffer, tf VD
Telefon: +46 70 681 61 50
E-post: anna.weiner.jiffer@realfastigheter.se mailto:anna.weiner.jiffer@realfastigheter.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Real Holding Pressrelease 2018-08-14.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23789

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holding i Sverige AB (publ) är ett fastighetsbolag. Real Holdings affärsid är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Gremio Fastigheter AB, Kredrik Holding AB och Bengt Linden. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF under kortnamnet REAL MTF B.

www.realholding.se http://www.realholding.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.