Du är här

2017-05-24

RSS Nordic: RSS Nordic Development Fastigheter noterar obligationslån på Nasdaq First North Bond Market

RSS NORDIC DEVELOPMENT FASTIGHETER NOTERAR OBLIGATIONSLÅN PÅ NASDAQ FIRST NORTH BOND MARKET

RSS Nordic Development AB (publ) ("Bolaget") har fått sin ansökan om notering av ett obligationslån godkänd på Nasdaq First North Bond Market ("First North").

Obligationslånet, med kortnamnet RSSNOR01 och ISIN-kod SE0009664311 beräknas noteras den 29 maj 2017 för institutionell handel. I samband med ansökan och noteringen har styrelsen för Bolaget upprättat en bolagsbeskrivning, vilken har publicerats på Bolagets hemsida www.rssnordic.se http://www.rssnordic.se och gjorts tillgänglig före första dag för handel, i enlighet med First Norths regelverk.

Nord Fondkommision har agerat emissionsbank i samband obligationsemissionen. Wildeco Ekonomisk Information har agerat Certified Adviser i samband med noteringen på First North.

2017-05-24

För mer information, vänligen kontakta:

Runar Söderholm
VD
runar.soderholm@rssnordic.se mailto:runar.soderholm@rssnordic.se
0700901435

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
RSS Nordic Pressrelease 2017-05-24.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20397

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som RSS Nordic Development AB (publ) ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, och i förekommande fall, lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 maj 2017 kl. 14:00 CEST

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.