Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-28

SARSYS-ASFT: Fin avslutning på året med två nya orders

FIN AVSLUTNING PÅ ÅRET MED TVÅ NYA ORDERS

SARSYS-ASFT AB (publ) har via dotterbolaget ASFT Industries erhållit en order om cirka 1,2 Mkr från Obihiro International Airport, Japan samt en order om cirka 200 000 kr från Proyecto Civil Integral S.A. DE C.V, Mexiko.

Ordern till Japan omfattar 1 st. SARSYS Volvo V90 friktionsmätare. Leverans kommer att ske under Q2, 2019.
Ordern till Mexiko omfattar 1 st. ASFT T2GO portabel friktionsmätare. Leverans kommer att ske under Q1, 2019

Ordern till Mexiko är liten men mycket strategisk. Det är vår första order till den mexikanska vägmarknaden. Utrustningen ska användas för friktionsmätning på kortare vägsträckor som rondeller och busshållplatser. T2GO ordern öppnar en helt ny marknad med en betydande framtidspotential.
Med ordern till Japan fortsätter vår marknadsframgång som exklusiv leverantör av friktionsmätare till Japanska flygplatser. Det är alltid glädjande att avsluta året med en order. I vårt fall blev det två vilket vi är glada för. Avslutningsvis vill jag också passa på och önska alla våra aktieägare, leverantörer och kunder ett Gott Nytt År.

Senaste intervju med VD Fredrik Graflind finns på beQuoted: www.bequoted.com/redaktionellt http://www.bequoted.com/redaktionellt

Köpingebro den 28 december 2018

Fredrik Graflind

För mer information kontakta VD Fredrik Graflind på telefon +46 (0) 70 149 00 09 alternativt e-mail fgr@sarsys-asft.com mailto:fgr@sarsys-asft.com eller styrelsens ordförande Stefan Nordström på telefon +46 (0) 70 560 44 50 eller email stefan.nordstrom@nordstrominvest.se mailto:stefan.nordstrom@nordstrominvest.se

SARSYS-ASFT kommer under 2019 att delta i följande av Aktiespararnas Event: Aktiedagen i Stockholm den 19 mars. Aktiedagen i Malmö den 21 maj. Aktiedagen i Göteborg den 24 september. Information om eventen, filmade presentationer och intervjuer kommer att publiceras allt efter hand på hemsidan.

Denna information är sådan information som SARSYS-ASFT AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 28 december 2018 kl 08:45.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SARSYS-ASFT Pressrelease 2018-12-28.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24881

SARSYS-ASFT AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolagen ASFT Industries AB, Tradewind Aero AB, ASFT Weather System AB och ASFT Inc, USA. Mer information finns på www.sarsys-asft.com http://www.sarsys-asft.com och www.ngm.se http://www.ngm.se

SARSYS-ASFT AB
Piledalsvägen 51
Se-271 73 Köpingebro
Sweden
Tel +46 (0) 411 651 00
Telefax +46 (0) 411 190 12
www.sarsys-asft.com http://www.sarsys-asft.com

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.