Du är här

2017-10-06

Sarsys: Utökning av produktsortimentet

UTÖKNING AV PRODUKTSORTIMENTET

Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) (Sarsys) utvidgar sin produktportfölj genom att teckna ett återförsäljaravtal med Lundberg Hymas AB, Skellefteå. Lundberg Hymas tillverkar multimaskiner/redskapsmaskiner av väldigt hög kvalit. Exempel på maskiner som ingår i överenskommelsen är snöslungor, plogblad, sopmaskiner, gräsklippningsaggregat etc.

Sarsys kommer att marknadsföra multimaskinerna med tillbehör till alla flygplatser runt om i världen utanför Norden. Mer information om Lundberg Hymas produktsortiment finns på www.lundberghymas.se http://www.lundberghymas.se

Med detta avtal ökar Bolaget sin närvaro inom området för produkter till flygplatsernas färdområde och multimaskinerna är ett mycket bra komplement till Sarsys världsledande flygsäkerhetsutrustning såsom friktionsmätning och digitala banrapporteringssystem.

"Det är mycket glädjande att kunna presentera denna nyhet för våra aktieägare, agenter och kunder världen runt. På detta sätt kommer vi att kunna öka vår försäljning inom ramen för befintlig produktionskapacitet. Vi får ett större utnyttjande av vårt globala distributionsnätverk vilket vi byggt upp under de senaste 15 åren."

Sarsys deltar på Inter Air mässan i Mnchen i nästa vecka och kommer där kunna presentera det nya produktsortimentet för internationella kunder.

Sarsys kommer att delta i Aktiespararnas Event, Aktiekvällen i Lund. 16 november och Stora Aktiedagen i Göteborg den 27 november. Information om SARSYS finns att läsa på bolagets hemsida, www.sarsys.se http://www.sarsys.se och information om eventen kommer att publiceras allt efter hand.

Trelleborg den 6 oktober 2017

Mikael Ehrman
VD

För mer information kontakta Mikael Ehrman, VD på telefon +46 70 845 5182 alternativt e-post me@sarsys.se mailto:me@sarsys.se eller Stefan Nordström, styrelsens ordförande telefon +46 70 560 44 50 alternativt info@sarsys.se mailto:info@sarsys.se

Denna information är sådan information som Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 oktober kl 13 00.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sarsys Pressrelease 2017-10-06.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21243

Scandinavian Airport and Road Systems AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolaget Tradewind Aero AB. Mer information finns på www.sarsys.se http://www.sarsys.se och www.ngm.se http://www.ngm.se

Scandinavian Airport and Road Systems AB
Box 31
Se-231 21
Trelleborg
Sweden
Tel +46 (0) 410 46 110
Telefax +46 (0) 410 46 111
www.sarsys.se http://www.sarsys.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.