Du är här

2017-10-18

SECITS: SECITS utökar leveransen till en av Nordens största finansiella koncerner; Ordervärde 4,5 MKR

SECITS UTÖKAR LEVERANSEN TILL EN AV NORDENS STÖRSTA FINANSIELLA KONCERNER; ORDERVÄRDE 4,5 MKR

SECITS Holding AB:s helägda dotterbolag, SECITS Sweden AB, har erhållit en beställning gällande säkerhetsinstallation på 50 kontor från en av Nordens största finansiella koncerner med fler än 10 000 anställda. Totalt ordervärde för de 50 kontoren är 4,5MKR.

Installationen av kameraövervakning på de 50 kontoren påbörjas per omgående och kommer att fortgå under kvartal 4 i år. Detta är en del i ett mer omfattande projekt. Kontorens kameralösningar kommer att anslutas till en central plats i kundens nätverk för övervakning och managering dygnet runt.

"Vi är riktigt stolta över förtroendet att leverera våra lösningar till denna koncern då detta är en kund med mycket högt ställda krav på såväl säkerhet som tillgänglighet. På SECITS har vi satsat stort på utvecklingen av dessa tjänster och står nu väl rustade för att leverera över förväntan", säger Hans Molin, VD SECITS.

2017-10-18

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073-049 89 55
E-post: hans.molin@secits.se mailto:hans.molin@secits.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SECITS Pressrelease 2017-10-18.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21311

Om SECITS
SECITS är ett av Sveriges största nationella kameraövervakningsföretag. Vi erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning, egen modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB (publ), 559033-1988 är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 2017-10-18 klockan 10:50 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.