Du är här

2017-09-18

Swemet: Swemet erhåller order om drygt 0,5MSEK från nätbolag i Västsverige

SWEMET ERHÅLLER ORDER OM DRYGT 0,5MSEK FRÅN NÄTBOLAG I VÄSTSVERIGE

Swemet AB (publ) ("Swemet" eller "Bolaget") har erhållit en ny order till en kund som tidigare fått leverans av ett pilotsystem. Leverans kommer att ske omgående. Kunden har totalt behov av mer än 25 tusen mätare i sitt system.

"Mindre och mellanstora bolag är viktiga för bolaget. Swemets närvaro och behjälplighet nära kunden uppskattas och bedrar att vi har stor möjlighet till fortsatta affärer med denna kategori av kunder. Som vi tidigare pressmeddelat så har de nuvarande kunderna ett sammantaget behov av 110 tusen mätare innan slutet av 2024 ", kommenterar Jan Axelsson VD Swemet.

Linköping 2017-09-18

För mer information,
Swemet AB (publ);
Jan Axelsson, VD
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: jan.axelsson@swemet.se mailto:jan.axelsson@swemet.se

Viktig information
Denna information är sådan information som Swemet är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 18 september 2017 kl. 13:00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Swemet Pressrelease 2017-09-18.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21130

Om Swemet
Swemets affärsid är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalit. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se http://www.swemet.se .

Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550 är Bolagets Mentor.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.