Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-12

TargetEveryOne: TargetEveryone anställer Sverigechef

TARGETEVERYONE ANSTÄLLER SVERIGECHEF

TargetEveryone anställer Sverigechef och fortsätter därmed den ingångna planen att etablera sig med TargetEveryones 1 to 1 Marketing på den svenska marknaden.

Den stora efterfrågan på den norska marknaden har resulterat i en rad attraktiva affärer varav avtalet med Telenor för knappt ett år sedan har varit det väsentligaste. Framgångarna i Norge har fått all fokus i koncernen, och det har varit ett medvetet val.

"Vi bedömer att det nu är dags att på allvar lägga kraft och fokus på den svenska marknaden", säger Björn Forslund, CEO i TargetEveryone. "Kundernas efterfrågan i Sverige har präglats av mer diversifierade tjänster än i Norge och det har funnits en rad olika leverantörer av liknande lösningar som TargetEveryone, dock ingen med vår bredd och skalbarhet."

Som ny Sverigechef tillträder Andreas Jansson. Andreas är 42 år och har en gedigen säljbakgrund, närmast kommer han från rollen som Account Director på Vergic AB. Hans främsta fokus kommer ligga i att bygga upp en lika framgångsrik kundstock som i Norge. I det norska bolaget har man gått från noll till över hundra kunder på mindre än tre år, och inflödet har fortsatt att öka.

"I Andreas profil och personlighet finns en utpräglad tävlingsinstinkt och jag är övertygad om att han inte kommer att ge sig förrän han visat vem som är storebror i de nordiska länderna", avslutar Björn Forslund.

Stockholm 2017-06-12

För mer information, kontakta
Björn Forslund, CEO, bjorn@targeteveryone.com mailto:bjorn@targeteveryone.com , +47 484 83 838

Denna information är sådan information som TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 12 juni 2017 kl 09.00.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Target Everyone Pressrelease 2017-06-12.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20508

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryOne kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Moss, Lisabon och indiska Chandigarh.
www.targeteveryone.com http://www.targeteveryone.com

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.