Du är här

2017-05-27

TargetEveryOne: TargetEveryone tecknar avtal med portugisiska Ar Telecom

TARGETEVERYONE TECKNAR AVTAL MED PORTUGISISKA AR TELECOM

TargetEveryone har tecknat avtal med Ar Telecom från Portugal om samarbete med försäljning av TargetEveryones tjänster.

AR Telecom är en operatör av kommunikationstjänser såsom internet access, datalagring och VOIP. Bolaget som företrädesvis vänder sig till företag och offentliga organisationer i Portugal har cirka 100 anställda och är inne i en expansiv fas. Med sin stora kundbas kommer AR Telecom nu även att erbjuda TargetEveryones tjänster.

Vi är ytterst tacksamma för att med detta avtal nu även kunna etablera oss i Portugal, säger Björn Forslund CEO i TargetEveryone. Med vår internationella strategi knyter vi nu upp ytterligare ett land och vi ser goda möjligheter att fortsätta expansionen inom kort.

"Det är med stor entusiasm att vi har etablerat det här partnerskapet med TargetEveryone", säger Alexandra Almeida e Silva, Ar Telecoms marknadsdirektör. "Vi tror att den här unika lösningen hjälper våra kunder att aktivera sina varumärken med sina kunder på ett integrerat sätt och med omedelbar synlighet i de olika kampanjernas framgångar. Vi står inför en lösning som gör det möjligt för marknaden att interagera direkt med sitt mål. Vi kommer att bygga en ny marknad med interaktivitet och engagemang i Portugal ".

Stockholm 2017-05-27

För mer information, kontakta
Björn Forslund, CEO, bjorn@targeteveryone.com mailto:bjorn@targeteveryone.com , +47 484 83 838
Ana Barata, marknadsdirektör, Ana.barata@artelecom.pt mailto:Ana.barata@artelecom.pt , +351 96 957 25 02

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Targeteveryone Pressrelease 2017-05-27.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20409

Denna information är sådan information TargetEveryOne AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning samt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 maj 2017 kl 17.10.

Om TargetEveryOne
TargetEveryOne är noterat på Nasdaq First North Sweden och startade för tio år sedan i den nordiska mobila entreprenörsmiljön. Numera har TargetEveryOne kunder och partners i över 80 länder och 45 medarbetare på kontor i Stockholm, Oslo, Moss, Lisabon och indiska Chandigarh.
www.targeteveryone.com http://www.targeteveryone.com

Om Ar Telecom
Ar Telecom är ett nationellt integrerat serviceföretag för cloudlösningar, Managed Services, Software och Communications för företag och offentlig sektor. Bolaget har funnits på marknaden i 18 år och har det egna molnlösningar, datacenter och fiberoptiska infrastrukturer för att möta efterfrågan hos organisationer med differentierade tekniska behov.
www.artelecom.pt http://www.artelecom.pt

Certified Adviser
Mangold Fondkommission AB (556585-1267)
Box 55 691
102 15 Stockholm
Telefon: +46 8 503 015 50
www.mangold.se http://www.mangold.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.