Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-08-02

Uni-light: Aktiviteter maj-juli

AKTIVITETER MAJ-JULI

Maj till augusti är normalt månader med låg omsättning inom jordbrukssektorn beroende på sådd- och skördeaktiviteter. Industrin och utomhusarbeten väntar på mörker för belysningsinvesteringar. Utöver den första beställningen för mjölkkor till Österrike i juni har Uni-light fått ytterligare en liten beställning för en kommersiell enhet i Österrike. I Tyskland har belysning för ett första mindre kycklingprojekt beställts. I Sverige har upphandlats ett 30-tal nya dimrar, ett tidigare beställt mjölkprojekt i Tjällmo är under installation liksom vårt första projekt i Värmland. Uddetorp Lantbruksskola får ny reglerutrustning (tidigare har våra mjölk-lampor installerats där), en ny beställning för värphöns på 275 lampor har just levererats via Hjo Farmartjänst. Till England har levererats ett 20-tal av våra nya dimrar som nu är under installation. England har också sålt belysning till ett stall med cirka 275 mjölkkor. Under perioden sålde Uni-light belysning för cirka $40,000. Den svenska distributörens försäljning uppgick till cirka 400,000 kr och försäljningen i England uppgick till motsvarande $20,000. Till vår representant i Australien skickades en första låda provlampor för kycklingindustrin.

Stockholm den 2 augusti 2017

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com
För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 augusti 2017 kl. 08.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Uni-light Pressrelease 2017-08-02.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20774

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.