Du är här

2018-03-05

Uni-light: Ändring i styrelsen för Uni-light

ÄNDRING I STYRELSEN FÖR UNI-LIGHT

Chip Akins är Uni-lights CTO och svarar för bolagets tekniska utveckling och har tagit fram flertalet av bolagets produkter. Han är bolaget största enskilda ägare och har ingått i styrelsen sedan bolagets start. Han har nu bestämt sig för att koncentrera sig på den viktiga tekniska utvecklingen som huvuduppgift och avgår på eget initiativ ur styrelsen.

Styrelsen består därefter av: Håkan Fritz (ordf), Björn Naumburg, Danny Zhou och Göran Lundgren (VD).

I samband med avgången överlåter VD, enligt tidigare överenskommelse, en aktiepost om drygt 77000 aktier till Chip Akins, som därmed befäster sin ställning som den största enskilda ägaren i Uni- light.

Stockholm den 5 mars 2018

För ytterligare information kontakta:
Göran Lundgren, VD Uni-light, tel: +46-70 467 4040

OBS Uni-light finns nu på ny adress: Tegeluddsvägen 31 (plan 4), 115 41 Stockholm

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 mars 2018 kl. 11:00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Uni-light Pressrelease 2018-03-05.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22449

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research.

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.