Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-13

Uni-light: Belysning för ökad mjölkproduktion i Värmland

BELYSNING FÖR ÖKAD MJÖLKPRODUKTION I VÄRMLAND

Uni-light har fått en ny beställning på sin specialbelysning för att öka mjölkproduktionen, nu på en gård i Värmland. Belysningen vi levererar har en dokumenterad effekt på mjölkproduktionen och i detta fall beräknas återbetalningstiden på investeringen vara cirka 8 månader. Gården är medelstor med 100 mjölkkor.

Bolaget har också just levererat en mindre beställning på våra lampor till Österrike. Den tysk- österrikiska distributören har just kommit igång och vi hoppas att denna stora marknad tar fart. Tyskland/Österrike är europas största marknad inom mjölkproduktion och representerar här den största potentialen för vår belysning.

Stockholm den 13 juni 2017

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com
För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 juni 2017 kl. 09.00 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Uni-light Pressrelease 2017-06-13.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20513

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.