Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-08

Uni-light: Kontrakt med distributör i Tyskland

KONTRAKT MED DISTRIBUTÖR I TYSKLAND

Uni-light har nu tecknat ytterligare ett distributionsavtal med ett Tyskt företag-TTR-Concept GmbH.

TTR-Concept levererar dels nyckelfärdiga hallar och byggnader av i huvudsak stålkonstruktioner, i synnerhet mot djurstallssektorn, där LED-belysning är en del av helhetstänkandet, dels LED-belysning separat. TTR-Concept, som också säljer "on-line" kommer att samarbeta med vår första distributör i Tyskland: L-C-A Felber. Geografiskt representerar TTR-Concept i huvudsak Hannover och den nordliga delen av Tyskland medan Felber arbetar mer i den sydligare delen. TTR-Concepts fokus på djurstallar och kunskap inom denna sektor är en viktig parameter som underlättar försäljningen. TTR- Concept blir vår tredje partner i Tyskland.

Stockholm den 8 juni 2017

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com
För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 juni 2017 kl. 14.30 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Unilight Pressrelease 2017-06-08.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20492

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research. Uni-light fokuserar på ett par nischmarknader.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.