Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-16

Uni-light: Kontrakt med tysk grossist

KONTRAKT MED TYSK GROSSIST

Uni-light har tecknat avtal med en tysk belysnings- och elektronikgrossist "Hauber & Graf" avseende försäljning av företagets produkter.

Hauber & Graf arbetar sedan 1998 som grossist inom såväl belysning som kraftsektorn, i huvudsak med produkter för industri- och kommunbehov. Hauber & Graf är också tysk representant för det japanska företaget Iwasaki som är specialiserat på belysning och specialarmaturer. Företaget säljer också belysning via en egen web-shop. Några av Uni-lights produkter står i en klass för sig enligt Hauber & Graf och företaget ser en god marknad för Uni-lights LED-teknik på den tyska marknaden inom Hauber und Grafs marknadssegment. Hauber und Graf ingår vidare i en distributörspol-"Distripol", omfattande ett 40-tal tyska distributörer vilka samarbetar på marknaden. Denna pool kan medverka till ytterligare försäljning av Uni-lights produkter i Tyskland.

Uni-light designar, tillverkar och säljer LED-belysning för utvalda nischmarknader. Nischerna som prioriteras representerar miljöer med krav på lång livslängd, tåliga/motståndskraftiga ljuskällor och, ur ett industriellt perspektiv, korta återbetalningstider. Prioriterade nischmarknader är djurstallar, kyckling- och äggproduktion, kryssningsfartyg och industribelysning.

LED-belysning är en av världens snabbast växande stora industri. För den industriella sektorn är f.n. den årliga tillväxten 47 % och hela marknaden väntas 2020 omsätta 100 miljarder USD enligt Edison Research. Uni-light fokuserar på ett par nischmarknader.

Stockholm den 16 maj 2017

Läs mer på www.uni-lightled.com http://www.uni-lightled.com
För ytterligare information, kontakta:
Björn Naumburg, VD Uni-light Tel: +46-70 290 1075 eller 08-505 65 110

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Unilight Pressrelease 2017-05-16.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20299

Denna information är sådan information som A Uni-light LED AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknads-missbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 maj 2017 kl. 12.30 CET.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.