Du är här

2017-08-31

Wifog: Wifog återkallar incitamentsprogram - förtydligande

WIFOG ÅTERKALLAR INCITAMENTSPROGRAM - FÖRTYDLIGANDE

Detta pressmeddelande är ett förtydligande av det pressmeddelande som gick ut tidigare idag angående att Bolaget återkallar ett incitamentsprogram.

Angående det återkallade teckningsoptionsprogrammet som antogs vid årsstämma den 23 maj 2017, så var programmet utformat så att styrelsen i Bolaget kunde tilldela teckingsoptioner till sig själva. Detta anses inte vara i enlighet med god sed på aktiemarknaden, enligt Aktiemarknadsnämndens uttalanden.

Stockholm 2017-08-31

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Håkansson, VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com .

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 augusti 2017 kl 17:55.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2017-08-31.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21036

Kort information om Wifog Holding AB (publ)

Wifogs affärsid är att skapa konsumentnytta och konsumentvärde i vardagliga aktiviteter online. Bolaget rymmer Wifog Mobile som är en mobiltjänst som köper kapacitet i 3s nät, en lojalitets- och aktivitetsplattform samt en B2B enhet som erbjuder en portfölja av digitala lojalitets- och konsumenttjänster åt företag, organisationer och verksamheter, i och utanför Sverige. Tjänsteportföljen inbegriper lösningar för online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se http://www.mangold.se .

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.