Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-07-07

Wifog: Wifog har fått in teckningssedlar uppgående till 25 miljoner kronor och förlänger teckningsperioden med 7 dagar

WIFOG HAR FÅTT IN TECKNINGSSEDLAR UPPGÅENDE TILL 25 MILJONER KRONOR OCH FÖRLÄNGER TECKNINGSPERIODEN MED 7 DAGAR

Mot bakgrund av tidigare aviserade riktade emissionen på upp till 35 miljoner kronor har minimbeloppet på 25 miljoner kronor uppnåtts.

Styrelsen väljer att förlänga teckningsperioden ytterligare en vecka till den 13:e juli för att få in kompletterande teckningsförbindelser.

Stockholm 2017-07-07

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Håkansson, VD Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com mailto:ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com http://investor.wifog.com .

Denna information är sådan information Wifog Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 juli 2017 kl 08:45.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2017-07-07.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20677

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsid är att skapa konsumentnytta och konsumentvärde i vardagliga aktiviteter online. Bolaget rymmer Wifog Mobile som är en mobiltjänst som köper kapacitet i 3s nät, en lojalitets- och aktivitetsplattform samt en B2B enhet som erbjuder en portfölja av digitala lojalitets- och konsumenttjänster åt företag, organisationer och verksamheter, i och utanför Sverige. Tjänsteportföljen inbegriper lösningar för online shopping, marknadsundersökningar, reklam och belönar dig med poäng som du kan använda för att betala dina räkningar. Du hittar även unika erbjudanden, rabatter och bonusar, skräddarsydda för din personlighet och dina behov när du shoppar online.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se http://www.mangold.se .

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.