Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-08-17

Wise Group: Stefan Wikström avgår som vd för dotterbolaget Brilliant Future AB

STEFAN WIKSTRÖM AVGÅR SOM VD FÖR DOTTERBOLAGET BRILLIANT FUTURE AB

Stefan Wikström, vd för Wise Group AB:s (Wise Group) dotterbolag Brilliant Future AB (Brilliant), har efter 17 år på olika poster inom Wise Group på egen begäran valt att lämna sin anställning. Rekrytering av en ersättare inleds omgående. Stefan kommer efter tre månaders uppsägningstid att avsluta sin tjänst i bolaget och lämnar i och med det även Wise Groups ledningsgrupp.

Wise Groups vd Ingrid Höög kommenterar: Stefan har varit en mycket uppskattad vd för Brilliant, och dessförinnan vd för Netsurvey och Edge HR. Jag vill rikta ett stort tack till honom för hans goda ledarskap och höga kompetens. Inte minst, för hans bidrag till Wise Groups positiva utveckling under de många år han varit verksam här. Stefan har, som en av våra grundare, i hög utsträckning bidragit till den starka marknadsposition koncernen har idag.

Stockholm 2018-08-17

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög, vd och koncernchef Wise Group AB (publ) Tel +46 704 31 29 06
e-post: ingrid.hoog@wisegroup.se mailto:ingrid.hoog@wisegroup.se

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades för offentliggörande den 17 augusti 2018 kl. 08:45 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wise Group Pressrelease 2018-08-17.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23813

Wise Group AB (publ) är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/Personalområdet. Wise Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Small Cap.
www.wisegroup.se http://www.wisegroup.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.