Du är här

2017-10-05

Xavitech: Xavitech tidigarelägger datum för rapport

XAVITECH TIDIGARELÄGGER DATUM FÖR RAPPORT

Datum för delårsrapporten januari-september ändras till tisdagen den 17:e oktober. Vidare planeras beslut rörande satsning på NPWT meddelas så snart som möjligt, dock senast under oktober, enligt tidigare information.

Härnösand, 5 oktober 2017

Jonathan Grip, VD
070 847 46 71
jonathan.grip@xavitech.com mailto:jonathan.grip@xavitech.com

Denna information är sådan information som Xavitech AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 oktober 2017.

Hemsida: www.xavitech.com http://www.xavitech.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Xavitech Pressrelease 2017-10-05.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21228

Kort om Xavitech
Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.