Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-19

Zaplox tecknar avtal med Lockheed Martin Corporation för mobil gästresa och kiosk

Lockheed Martin Corporation, med säte i Maryland är ett amerikanskt multinationellt tillverkningsföretag som verkar inom flyg- och rymdindustrin. Lockheed Martin har signerat ett avtal för Zaplox mobila gästresa och kiosklösning till Lockheed Martin Center for Leadership Excellence lokaliserat i Bethesda, Maryland. Zaplox lösningar ska installeras på centrets hotell med 183 rum, som också inkluderar konferenscenter, träningscenter, auditorium och restauranger.

Avtalet innebär att Zaplox levererar kontaktfri mobil in- och utcheckning med mobila nycklar samt kiosklösning till Lockheed Martin. Centrets hotellgäster behöver nu inte längre stå i kö för att få sin nyckel till hotellrummet utan kan checka in med sin mobiltelefon och öppna både hotellrummet och andra av centrets faciliteter med sin mobila nyckel. I den nya appen kan hotellgästerna även hantera bokning av nya vistelser samt erhålla mer information om centrets faciliteter och events.

Utöver den mobila gästresan kommer Lockheed Martin även att erbjuda sina gäster alternativet att checka in och checka ut via Zaplox Kiosk, där gästen även själv kan ställa ut fysiska nyckelkort vid behov. Kombinationen av den mobila gästresan och Zaplox kiosklösning är mycket uppskattad av Zaplox kunder då de kan erbjuda sina gäster flera olika typer av kontaktfria in- och utcheckningsmöjligheter. Gästen kan själv välja vad som passar den bäst, beroende på dess förutsättningar och behov, och upplever därmed en mer friktionsfri, smidigare process.

På Lockheed Martin integreras Zaplox mobila gästresa och kiosklösning med Oracle Opera affärssystem och ASSA ABLOY Global Solutions låssystem.

"Vi är mycket stolta över att Lockheed Martin, efter en mycket rigorös säkerhetsprocess valt Zaplox mobila gästresa och kiosklösning för sitt hotell. Valet av Zaplox ger Lockheed Martin förutsättningar att fortsatt erbjuda sina gäster samma säkra och kvalitativa service som tidigare men nu digitalt. Vi befinner oss fortfarande i en pandemi där gästsäkerheten är högsta prioritet och där stora internationella företag som också tillhandahåller hotellfaciliteter till sina anställda står inför liknande utmaningar som hotellindustrin. Detta är Zaplox första avtal med ett företag av denna karaktär och vår förhoppning är att samarbetet ska skapa möjligheter för liknande avtal framöver", säger Magnus Friberg, VD, Zaplox AB

Om Lockheed Martin
Lockheed Martin, med huvudkontor i Bethesda, Maryland, är ett amerikanskt multinationellt tillverkningsföretag som verkar inom flyg- och rymdindustrin, och som har cirka 110 000 anställda över hela världen. De bedriver huvudsakligen forskning, design, utveckling, tillverkning, integration och underhåll av avancerade teknologisystem, produkter och tjänster. Företaget har ca 500 utvecklings- och produktionsanläggningar i USA, Kanada och Storbritannien. www.lockheedmartin.com.

Författare Zaplox

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.