Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Betalt samarbete
Publicerat: 2019-05-28

Premiär för Aktiespararnas sommarpoddare

I början av juni är det premiär för Aktiespararnas egna sommarpratare! En rad företagsledare och finansprofiler delar med sig av sina bästa framgångstips i Aktiespararnas nya satsning på sponsrade sommarpoddar. – Jag kommer bland annat prata berätta om mina sämsta affärer och vad jag lärt mig av dem, säger finansanalytikern Peter Malmqvist, chef för Analysguiden.

Under sommaren bjuder Aktiespararnas försäljningsavdelning in företagsledare och börsprofiler att sommarprata. En rad spännande företagsledare är redan klara för sommarpoddarna, som är ett betalt samarbete.

– Det jag älskar mest med mitt jobb är att lära känna våra kunder och deras fantastiska entreprenörsresor. Nu vill jag ge vår publik samma möjlighet, säger projektledaren Channa Hirsch, Aktiespararnas försäljningschef.

Finansanalytikern Peter Malmqvist, chef för Analysguiden, kommer att rama in sommarsatsningen med två egna sommarpoddar.

–  Jag kommer bland annat berätta om mina sämsta affärer och vad jag lärt mig av dem. Jag kommer också berätta om mina möten med upphöjda företagsledare, som jag träffat genom åren, säger han.

Sommarpoddarna publiceras på Aktiespararnas hemsida och poddplattformar.

Poddvärdarna kommer bland annat att berätta om sina karriärer, sitt bolag och branschen – men också bjuda på personliga lärdomar om ledarskap och drivkrafter i sina sommarprogram.

Poddarna produceras av produktionsbolaget Kapitalet tillsammans med Jonatan Andersson, kommersiell redaktör på Aktiespararna.

– Räkna med spännande och inspirerande lyssning, som ger dig som lyssnare en unik möjlighet att komma under skinnet på riktiga entreprenörer inom vitt skilda branscher, säger Jonatan Andersson.

 

Här är några exempel på Aktiespararnas sommarvärdar:

Göran Folkesson, vd för Clean Motion

Johan Henrikson, vd Verisec 

Toni Speidel, vd Vibro Sence Dynamic

Michael Holmberg, vd Raketech

Joakim Byström, vd på Absolicon Solar Collector

 

Är du en ledare med en spännande berättelse?

Ta chansen att bli sommarvärd på Aktiespararna!

Vill du också vara med i Aktiespararnas sommarpoddar? 

Det finns fortfarande ett fåtal lediga platser. 

För bokning, prisuppgift och andra detaljer, kontakta:

 

Channa Hirsch, försäljningschef, Aktiespararna

channa.hirsch@aktiespararna.se

Jonatan.andersson, kommersiell redaktör, Aktiespararna

Jonatan.andersson@aktiespararna.se

Analysguiden
wysiwyg_image

Peter Malmqvist - Chef Analysguiden

Välkommen till Analysguiden. Här hittar du analyser om breda börstrender. Det handlar bland annat om hur vinster, konjunktur, räntor och inflation utvecklas. Här kan du också hitta kommentarer, som berör storbolagen på börsen, exempelvis kommentarer av en särskilt intressant kvartalsrapport, ett förvärv eller en annan intressant händelse.

På vår parallella sida om Uppdragsanalys, hittar du allt du behöver veta om de bolag som vi bevakar löpande. Analyserna görs på uppdrag av bolagen, utförs av Jarl Securities, men för Analysguidens räkning.

Betalt samarbete
Publicerat: 2019-05-28

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.