Du är här

Aktie- och träningsresa till Portugal

Vill du lära dig om aktier och fonder och gillar dessutom att träna och motionera? I så fall är Aktiespararnas resa till Portugal i slutet av mars verkligen något för dig. I samarbete med Springtime gör vi för tredje året på raken en unik resa som innehåller både en grundkurs i aktie- och fondkunskap och flera olika träningspass. Varmt välkommen att följa med på en resa som utvecklar dig på flera plan.

wysiwyg_image

Grundkurs i aktie- och fondkunskap

Den här kursen är för dig som vill lära dig hur du kan spara smart och lönsamt och samtidigt ha en låg risk, för att på så sätt kunna uppnå dina ekonomiska drömmar. Kursen ger dig den kunskap som behövs för att du ska komma igång med ett långsiktigt, smart och lönsamt sparande i aktier och fonder. Du kommer lära dig hur du bygger din portfölj, din egen "pengamaskin". Kursen vänder sig till dig som är nybörjare eller till dig som vill fräscha upp dina kunskaper. Inga förkunskaper krävs. Utbildningen hålls av Mikael Näslund, Vice VD på Aktieinvest. Mikael är en välrenommerad föredragshållare och erfaren utbildare.

Områden som tas upp på kursen:

 • Vad är en aktie?
 • Hur du köper och säljer aktier.
 • Så skapar du en lönsam aktieportfölj med låg risk.
 • Aktiespararnas Gyllene regler.
 • Hur du hittar kommande vinnaraktier med aktieanalysprogrammet Hitta kursvinnare.
 • Vad är en fond?
 • Vilka fonder du ska köpa och vilka du absolut inte ska köpa.
 • Så gör du när du köper och säljer fonder.
 • Ska du spara i aktier eller fonder?
 • Praktiska tips för både aktier och fonder.
 • Hur du skapar bäst förutsättningar i ditt pensionssparande.
 • Lär dig bygga din egen "pengamaskin", med aktier och fonder.
wysiwyg_image

Träning

Under veckan finns det cirka 70 olika träningspass att välja bland och det finns ett 15-tal instruktörer på plats. Du kan exempelvis ägna dig åt löpning, stavgång, cirkelträning, gymträning, yoga, dans, core, pilates eller box. Den som vill träna före frukost kan köra ett pass med jogging eller stavgång följt av lite rörlighetsträning. Aktiepassen är lagda så att man ska hinna träna både före och efter dessa om man vill det.

wysiwyg_image

En av dagarna görs en utflykt till de närliggande bergen, som har en fantastisk utsikt. Här kan du välja mellan att gå 8 eller 10 km, med eller utan stavar, eller springa 10 eller 14 kilometer i den fantastiska naturen. Det går upp och ned genom blomsterängar och bergsluttningar, du passerar åkermark, apelsinlundar, åsnor och getter. En härlig utflykt för alla sinnen!

Resan

Flyg från Arlanda och Kastrup den 24 mars. Det finns två avgångar att välja på från Arlanda (en på morgonen och en strax efter lunch). Planet från Kastrup lyfter på morgonen. Hemresa den 31 mars, med hemkomst till Arlanda på kvällen eller vid midnatt och till Kastrup vid midnatt.

wysiwyg_image

Hotellet

Yellow Monte Gordo Beach Hotel ligger centralt beläget i den lilla turiststaden Monte Gordo på Portugals sydkust. Runt hörnet finns ett naturreservat med fina gång- och löpstigar och bara 100 meter från hotellet sträcker sig den milslånga stranden, där många av veckans träningspass hålls.

Hotellets spa-anläggning erbjuder en uppvärmd inomhuspool på 10 x 11 meter, som är perfekt för vattengymnastik och lätta simpass. Det finns också två jacuzzis, ångbastu och vanlig bastu. Hotellets gym ligger intill spaanläggningen, och där finns löpband, motionscykel och ett tjugotal styrketräningsmaskiner.

Hotellets solterrass rymmer ett stort antal solstolar och det finns två utomhuspooler.

wysiwyg_image

Rummen

Alla rum är rymliga och ljusa och har balkong, a/c, tv, mini-bar, hårfön, kassaskåp och ett modernt badrum med wc, bad/dusch. Mot ett mindre tillägg kan du försäkra dig om ett rum med havsutsikt.

Frågor

Frågor om resa, hotell och träning besvaras av:

Springtime
E-post: info@springtime.se
Telefon: 08 - 54 55 35 40

Frågor om utbildningen besvaras av:

Mikael Näslund, Aktieinvest
E-post: mikael.naslund@aktieinvest.se
Telefon: 08 - 50 65 17 53

Anmälan är bindande och antalet platser är begränsat. Samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att resan ska bli av. Datum för resan är 24 - 31 mars och priset för resan är från 14.995 kr. Kom ihåg att ange rabattkoden ASFAO för att erhålla rabatt.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.