Du är här

2016-12-05

Joel Holm ny chefredaktör/ kommunikationschef för Aktiespararna

Aktiespararna har utsett Joel Holm till ny chefredaktör och kommunikationschef. Han tillträder den 1 februari 2017 och ersätter Agnetha Jönsson, som slutade sin anställning den 30 september.

Joel Holm kommer närmast från Dina Pengar, en ekonomisajt som drivs av Dagens Industri och Expressen, och har en mångårig bakgrund som ekonomijournalist, ledarskribent och debattredaktör.

– Joel Holms erfarenhet av att göra komplicerade nyheter och händelser tillgängliga för en bredare målgrupp är precis vad Aktiespararna behöver för att hjälpa fler småsparare att göra kloka investeringsbeslut, säger Aktiespararnas VD Joacim Olsson.
Aktiespararen är Nordens största aktie- och fondtidning - ett resultat av en unik mix av intervjuer med näringslivsprofiler, nyheter, granskning och gedigna aktieanalyser.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Aktiespararnas och Aktiespararens kompetenta medarbetare utveckla närvaron i alla kanaler, säger Joel Holm.
Utbudet av finansiella tjänster, komplexa sparprodukter och investeringsmöjligheter i enskilda bolag har aldrig varit större. Men den ökade valfriheten och konkurrensen medför också° fler potentiella fallgropar för spararna.

– Som medlem i Aktiespararna ska man aldrig behöva känna sig ensam inför ett investeringsbeslut, säger Joel Holm.

Aktiespararna ska hjälpa medlemmarna att hitta lönsamma investeringar - med en risknivå som de känner sig bekväma med och som passar deras sparmål.

– En viktig utmaning är att varje medlem ska känna att Aktiespararnas expertis aldrig är längre bort a¨n en fingerrörelse, oavsett om det handlar om erfarna eller nya aktie- och fondsparare, säger Joel Holm.

SVERIGES AKTIESPARARES RIKSFÖRBUND
Stockholm den 5 december 2016.

Joacim Olsson
Verkställande direktör

Joel Holm, Chefredaktör/kommunikationschef tel 073-709 72 06

Författare Awave Admin

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.