Du är här

Annonsera i Aktiespararnas räckviddskanaler!

wysiwyg_image

Nå kapitalstarka placerare genom våra räckviddskanaler - papperstidning, webbsajt, nyhetsbrev, evenemang, investerarerbjudnande, poddar eller webb-tv.

Kontakta Channa Hirsch vid intresse av annonsering.

Channa Hirsch
Försäljningschef B2B
E-post: channa.hirsch@aktiespararna.se
Tel: +46 739 700610

Tidningen Aktiespararen

Aktiespararen är Nordens största aktie- och fondmagasin. Det är en affärstidning för alla som är intresserade av aktier och andra aktierelaterade investeringar. I varje nummer av tidningen finns aktieanalyser, branschgenomgångar samt reportage om bolag och aktiemarknaden, plus intervjuer med vd:ar och andra intressanta näringslivspersoner. Vi skriver även om fonder och pension samt sparjuridisk rådgivning. Aktualiteter som exempelvis bolag som är på väg till börsen, skattenyheter och andra relevanta ämnen.

Räckvidd:

Antal läsare:  118 000 (Orvesto Konsument 2016:2)

                           79 000 (Orvesto Näringsliv 2016) 

Upplaga:          54 000 exemplar (TS-upplaga helår 2015)

Utgåvor:                9 nummer/år

 

Aktiespararen är det självklara valet för intresserade och aktiva aktieplacerare. Hela 96 procent av läsarna äger svenska aktier, 60 procent placerar i svenska aktiefonder och 44 procent har en placeringsbar förmögenhet på 1 miljon kronor och uppåt. Majoriteten av läsarna är välutbildade, drygt 55 procent har minst två års högskolestudier, och är intresserade av värdepapper, olika placeringsalternativ och andra privatekonomiska frågor. De flesta av läsarna reser utomlands minst en gång per år och många är även intresserade kapitalvaror.

  • 28 procent har en placeringsbar förmögenhet på minst 2 miljon kronor
  • 40 procent sparar mer än 18 000 kronor per år
  • 49 procent månadssparar
NrUtgivningsdagMaterialdagar
129/18/1
226/25/2
3/429/35/3
57/516/4
6/718/624/5
827/86/8
91/1010/9
1029108/10
11/1210/1219/11
www.aktiespararna.se
Aktiespararna.se
Aktiespararna.se är en av Sveriges största privatekonomisajter. Här finns de senaste börs- och bolagsnyheterna, intervjuer samt aktuella råd och analyser av tidningen Aktiespararens egna analytiker. Det är också den naturliga digitala mötesplatsen för Aktiespararnas medlemmar.

Aktiespararna.se har cirka 260 000 unika besökare per månad och 1 400 000 sidvisningar. På sajten finns möjlighet att exponera sig mot den målgruppen via olika bannerformat.

 

Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Aktiespararnas digitala Nyhetsbrev utkommer två gånger i veckan. De cirka 76 000 mottagarna är delar av Aktiespararnas medlemmar och de som anmält intresse.

I Nyhetsbreven går vi igenom veckans händelser. På tisdagar lägger vi tyngdpunkt på marknadskommentarer med ett investering- och analysfokus, på lördagar längre reportage och artiklar.

Nyhetsbreven ger ett utmärkt tillfälle för dig att synas med din banner eller artikel.

Riktat investerarutskick
Investeringserbjudande Aktiespararna
Vill du få möjligheten att nå våra mest aktiva investerare?

Aktiespararnas Investerarregister består av cirka 13 500 mottagare med intresse för nyheter av investeringskaraktär. Oavsett om du är intresserad av att nå ut med ett emissionserbjudande, informera om en fond eller jobba i varumärkesbyggande syfte så får du som ensam annonsör genom ett Stand Alone-utskick mottagarens fulla uppmärksamhet via ett digitalt riktat investerarutskick.

Öppningsgrad: ca 35 %.

Vi gör max 2 utskick/dag.

Alla prenumeranter har gjort ett aktivt val för att ta emot erbjudanden kring investeringar.

Podcast
I vår poddcast Aktiepodden erbjuder vi er skräddarsydda marknadsföringsmöjligheter. Aktiepodden finns representerad på Soundcoud, iTunes och i våra egna kanaler.

Aktiepodden

Med Aktiespararnas analytiker Carl-Henrik Söderberg, Christoffer Ahnemark, Dag Rolander och Gösta Carlberg.

I Aktiepodden diskuterar våra fyra analytiker det rådande börsläget och vad som kan tänkas styra detsamma framöver. Lyssnarna får även ta del av analytikernas egna tankar kring de aktier som de analyserat i det senaste numret av tidningen Aktiespararen.

  • Cirka 30 000 lyssnare per avsnitt
  • Publiceras en gång i månaden i samband med tidningssläpp.

 

Bilaga eller emissionsannons i tidningen Aktiespararen

Genom att synas i Nordens största aktie- och fondmagasin når du cirka 112 000 kapitalstarka läsare med stort intresse för aktier.

Ett sätt att synas är genom en bilaga i tidningen Aktiespararen och i den presentera emissionserbjudandet samt att ha med en teckningssedel.

Ett annat förslag är att synas genom en emissionsannons i tidningen, där erbjudandet kan presenteras i korthet på en helsida.

Emissionsruta på www.aktiespararna.se

Aktiespararna.se är en av Sveriges största ekonomisajter och här når du drygt 260 000 unika besökare per månad. Med en emissionsruta i vårt nyhetsflöde kan du uppmärksamma ditt erbjudande och driva trafik till er landningssida eller prospekt. 

Mailutskick som ensam annonsör till vårt Investerarregister

Investeraregisteret består av mottagare som har tecknat sig för att få erbjudanden kring investeringar och särskilt med hänseende på emissioner. Genom ett utskick till vårt Investerarregister får du som ensam annonsör full uppmärksamhet för ditt emissionserbjudande. 

Företagspresentation / Vd-intervju

Ta möjligheten att presentera ditt bolag digitalt.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.