Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-05-17

Tradingkurs med Tobbe Rosén, 13/4 i Stockholm

wysiwyg_image

Lördagen den 13 april i Stockholm

 

Välkände tradern Tobbe Rosén har handlat med aktier i över 30 år och skrivit fem böcker i ämnet. I april kommer han att hålla sin uppskattade och uppdaterade tradingkurs för Aktiespararna, på vilken han presenterar sina senaste och bästa tradingstrategier. Strategier som han själv använder dagligen.

På kursen lär du dig vad som är viktigt för att lyckas med både kort- och långsiktig trading, och Tobbe presenterar både framgångsfaktorer och fallgropar. Tobbe lägger också mycket fokus på att ta reda på vilka förutsättningar en setup har för att gå med vinst, med tanke på de historiska utfallen och vilken statistik edge som finns.

Att försöka handla med strategier som inte passar rådande börsklimat är dömt att misslyckas. Därför får du på kursen lära dig enkla knep för hur du ska välja rätt verktyg och strategier oavsett om börsen stiger eller faller, och på vilket sätt den gör det.

Tobbe går också igenom hur du kan utnyttja analysprogrammet Hitta Kursvinnare för att snabbt och enkelt ta reda på om en setup har bra eller dåliga förutsättningar för att utvecklas i önskad riktning. En helt ny värld kommer att öppna sig när du slipper famla i mörker.

 

I sin senaste bok skriver Tobbe om Ichimoku, som kommer att vara en viktig pusselbit i flera av strategierna som presenteras på kursen.

Några av kursens godbitar:

  • Historisk utveckling vid liknande börsutseenden både i tid och tekniskt.
  • Trend, volatilitet, momentum och hur vi utnyttjar dem bäst.
  • Bollingerband och hur de utnyttjas bäst (lär dig koda bra strategier i Hitta Kursvinnare).
  • Candlesticksformationer som fungerar.
  • Lagerstaplar - basfödan för en trader (du lär dig även koda dem i Hitta Kursvinnare).
  • Att ta position i medvind är lättare än i motvind - utnyttja cykelindikatorn i Hitta Kursvinnare.
  • Så här bedömer du den långsiktiga trend som är värd att följa.
  • Tidsmönster, säsongsvariationer, månadseffekter och hur du utnyttjar dem till din fördel.
  • Under dagens gång och vid de genomgångna exemplen belyser Tobbe börsläget och hur du tar reda på om det är värt att haka på ett läge eller att "sitta på händerna".

Vem riktar sig kursen till?
Alla, proffs som amatörer, som har en viss grund i teknisk analys, kommer att ha nytta av denna utbildning. Kursen är omfattande och det är ett relativt högt tempo, men för att du ska kunna förbereda dig i lugn och ro kommer du som anmäler dig att få en förberedande webbkurs i teknisk analys innan kursen.

Kursen hålls lördagen den 13 april på Aktiespararnas kansli i centrala Stockholm. Starttid är 9.00 och kursen beräknas pågå till 16.30. Enklare förtäring ingår. Antalet platser är begränsat till 24, men samtidigt krävs ett visst antal anmälda för att kursen ska bli av. Anmäl dig på formuläret, som du kommer till genom att klicka på länken nedan. Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du får förhinder.

Kurspriser:

Medlem i Aktiespararna 4.900 kr
Ej medlem i Aktiespararna 6.900 kr

Frågor om kursen besvaras av: 

Henriette Lindholm, Aktiespararna
henriette.lindholm@aktiespararna.se

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.