Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2008-03-05

Framgångsrik reseträff i Örebro

Aktiespararna Örebro deltog den 2 mars i Sveriges största reseträff, som hölls i ett välfyllt Conventum i Örebro. Det är resebyrån Contour Air som anordnar denna mycket uppskattade och återkommande träff för sina resenärer från hela Sverige. Aktiespararna Örebro har sedan 2005 ett mycket lyckat samarbete med Contour Air.

Drygt 1 300 deltagare från hela Sverige kom till träffen i Conventum i Örebro.

Det är andra året som Aktiespararnas lokalavdelning i Örebro medverkar i detta evenemang, där Contour Airs reseledare från hela världen finns på plats. Bolaget presenterade sina resemål med bilder och musik uppe på scenen. Huvudpresentatörer var de två ägarna av resebyrån, Christer och Lars-Ruben Fahlström.

Under presentationen berättade VD Christer Fahlström bland annat om det goda samarbetet mellan Contour Air och Aktiespararna Örebro och om de resor som genomförts tillsammans. Vidare under presentationen bjöds det på musikunderhållning av elever från bland annat Karl Johan skolan och Örebro Kulturskola.

Contour Air presenterade även i sina resmål i en särskild utställning, där reseledare och guider fanns på plats och informerade besökarna. Det var mycket stor aktivitet i samtliga utställningsmontrar. Aktiespararna Örebro deltog i år, liksom förra året, i utställningen.

Ett varmt återseende mellan Bo Lindström, ordförande för Aktiespararna Örebro, och Contour Airs sydafrikanska reseledare Christel August efter en fantastisk resa i Sydafrika, som gick från Johannesburg via Durban till Kapstaden, för ett år sedan. Christel presenterade Sydafrika i Contour Airs utställning.

I år var även Aktieinvest representerat av David Persson. Det var många som besökte Aktiespararnas och Aktieinvests montrar. Ett 25-tal personer valde att bli nya medlemmar i Aktiespararna. Alla nya medlemmar kom inte från Örebrotrakten utan var även från bland annat Göteborg och Uppsala.

David Persson informerade om Aktieinvests olika sparprodukter.

Vidare delade representanter från Aktiespararna ut cirka 600 kassar med tidningar och informationsblad till deltagare. Många var väldigt tacksamma för materialet och flertalet sade att de skulle läsa på mer när de kom hem.

Från ledningsgruppen i Aktiespararna Örebro deltog Bo Lindström, Lennart Ekström, Rolf Knutson, Nils Malmqvist, Eva Hammar samt Björn Sennbrink med fru Joserfin.

Nils Malmqvist, Eva Hammar och Björn Sennbrink från Aktiespararna Örebro.

I samband med middagen skedde utlottningar av fina resor till Island, Kina, Sydafrika och Ukraina. Ytterligare utlottades det en resa med Inlandsbanan, kontanter från Forex samt två stycken depåer hos Aktieinvest. I samband med utlottningen fick Bo Lindström möjlighet att från scenen ge en kort presentation av Aktiespararna. Han påminde bland annat om var de kassar, som flertalet hade burit runt på i Conventum, kom ifrån – nämligen Aktiespararna.

Resebyrån Contour Air startades 1995 och Aktiespararna Örebro har ett samarbete med bolaget och dess VD, Christer Fahlström, sedan 2005. Lokalavdelningen har genomfört mycket uppskattade studieresor till Kina, Sydafrika och Ukraina. Till hösten ska man resa till Island, och den resan är redan nästan fullbokad. Under resorna har man bland annat besökt olika företag, som banker och börser.

Det är många medlemmar i Aktiespararna som deltagit på dessa resor och var man inte medlem före resan har man blivit det under själva resan. Aktiespararna Örebro är mycket positivt till samarbetet med Contour Air och hoppas att detta samarbete kan utvecklas än mer. Aktiespararna Örebro vill slutligen tacka Contour Air för att man fick delta i reseträffen även i år.

Relaterade länkar
Aktiespararna Örebro

Aktieinvest

Contour Air

Författare Tommy Olsson