Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiespararnas portföljer

Som medlem hos oss på Aktiespararna får du tillgång till alla våra aktie- och fondportföljer. Portföljerna sätts samman utifrån olika strategier och sparmål och syftar till att såväl guida som inspirera dig som medlem. Spana in dem här!

 

Basportföljen
Inspireras av en portfölj bestående av aktier i lönsamma, växande storbolag med god riskspridning. En bred bas i den intresserades portfölj.
Avkastningsportföljen
Vänder sig till dig som jagar direktavkastning framför tillväxt. Spridd i ca 10 bolag riktar sig denna till den utdelningsintresserade.
Småbolagsportföljen
Består av ca 20 småbolag som siktar på att växa snabbare än snittet vilket medför högre risk. Riktar sig till dig som är redo att utmana index!
Korta portföljen
Riktar sig till dig med stort intresse och föreslår kortsiktigt bra lägen i långsiktigt attraktiva bolag. Tempot är högt och portföljen koncentrerad.
Defensiva portföljen
En aktivt förvaltad portfölj med något försiktigare syn på framtiden. Kapitalbevarande i fokus och global exponering.
Offensiva portföljen
Aktivt förvaltad portfölj med högre risk i fondvalen och global exponering. Passar dig som vill lägga några minuter på portföljen.
Aktiespararnas Smartbox
Aktiespararnas Smartbox är ett avgiftsfritt, automatiskt månadssparande i aktier exklusivt för medlemmar via Aktieinvest. Läs mer här!