Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktie- och Fondskola med Ola Lauritzon, webbkurs

  Webbkurs: Aktie och Fondskola, grundkurs med Ola Lauritzon. Lägg grunden till ett rikare aktieliv. Du får den kunskap som behövs för att komma igång att spara i aktier och fonder.

  wysiwyg_image

  Vi har märkt av en stor efterfrågan på grundkurser i akti- och fondkunskap från våra medlemmar. Aktiespararna centralt har tagit fram utmärkta webbkurser i ämnet. Tillsammans med er vill vi pröva och utvärdera denna typ av utbildning. Faller det väl ut kan vi förkovra oss ytterligare i ämnet med hjälp av aktiespararnas webbkurser.

  Grundkursen går igenom Aktiespararnas Gyllene regler. Hur man köper och säljer aktier, hur bygger man upp en atieportfölj. Vad skall man tänka på. För och nackdelar med fonder. Webbkursen är uppdelad i  avsnitt om ca 30 minuter, vilket ger oss möjlighet att tillsammans gå igenom avsnittet och tillsammans svara på frågor som uppkommer.

  Vi tar en paus med fika och smörgås.

  Ola Lauritzon är mest känd för att vara en GI-guro. Men kan även väldigt mycket om aktier ock fonder. Ola sitter också i Aktiespararnas styrelse.

  Vår aktieexpert David De Woul från Sörmlands Sparbank kommer att vara med oss under kvällen och hjälpa till att svara på frågor samt redogöra för börsläget. Kanske kommer han att ge oss några aktietips också.

  Plats:

  Webbkursen hålls i Pensionärernas Hus, Djulögatan 51, torsdagen den 5 september med start klockan 18:30

  Anmälan: Senast den 3:e september via formuläret på vår hemsida, www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/katrineholmflenvingåker eller kontakta Jan-Erik Karlsson, tfn 076-1111731. Ta gärna med en vän som är intresserad av att börja spara i aktier och fonder. Glöm inte att anmäla er. 

   

   

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.