Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafé 30 september 2019

  Trump, handelskrig, Brexit, internationella oroligheter, försämrad konjunktur, svenska kronans försvagning, minusräntan, ökande arbetslöshet ……. Se där exempel på makroproblem som nu är aktuella.

  Trump, handelskrig, Brexit, internationella oroligheter, försämrad konjunktur, svenska kronans försvagning, minusräntan, ökande arbetslöshet ……. Se där exempel på makroproblem som nu är aktuella. Vilken påverkan har de på vår välfärdsutveckling och privatekonomiutveckling kort- och långsiktigt? Björn Falkeblad kommer att ge en aktuell makroekonomisk presentation.  Makroekonomin är ju en viktig komponent och bas att stå på vid val investeringar.

  Vad har hänt med vår fiktiva aktieportfölj? Vid förra aktiecaféet beslöt vi att inte ändra i portföljen. Kanske det är dags nu! Fundera gärna på olika förslag till köp eller sälj!

  Bland övriga frågor som vi förhoppningsvis får tid att diskutera är vidareutvecklingen av våra caféer. Jag har en bestämd känsla att ett par nya programpunkter skulle bidra till ökat utbyte från våra träffar.

  Väl mött alltså d 30 september!

  Tid:                12.00 inkl lunch, alt 12.45 utan lunch

  //Mats Wallin

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.