Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafe´ eller Aktielunch - återkommande träffar för medlemmar med start våren 2021. Intresseanmälan.

  Aktiecafe´ och Aktielunch planeras regelbundet lokalt under våren och hösten 2021. Intresseanmälan senast 210130 via formulär på denna sida. Ange dina kontaktuppgifter. Anmälda kontaktas med information. Kostnaden är preliminär, avser förtäring.

  Alla aktievänner i Boden!

  En grupp är redan fulltecknad då det fanns föranmälda. Vi återkommer med ny annonsering  senare under våren 2021.

  Vi vill erbjuda en möjlighet för medlemmar i lokalavdelningen att träffas regelbundet under ett Aktiecafe´ eller ett Lunchmöte för att tillsammans diskutera aktier och aktiemarknad under året 2021.

  När det finns möjlighet kommer vi att samordna dessa träffar med tillfällen när Aktiespararna sänder olika event live on-line.

  Tanken är att skapa flexibilitet så att vissa träffar arrangeras under eftermiddagar och vissa möten under lunchtid, veckodag kommer också  att variera, för att ge möjlighet för så många som möjligt att delta.

  Lokalavdelningen kommer att boka bord på ett konditori eller en restaurang i centrala Boden. Varje enskild träff kommer att annonseras på hemsidan, och anmälan till dessa möten kommer att krävas.

  Vid många anmälda kan det bli nödvändigt att dela upp deltagarna i olika grupper för att ge möjlighet att boka bord på restaurang eller konditori under träffarna.

  Välkomna med er intresseanmälan så vi kan bedöma intresset för regelbundna möten i lokalavdelningen bland våra medlemmar och planera kommande arrangemang.

  Finns ett önskemål bland de anmälda så kan ett flertal grupper bildas som träffas under informella former vid lunch eller fika regelbundet.

  Förtäring och dryck inköps och betalas individuellt av deltagarna vid varje event. Kostnad som anges på denna sida är en uppskattning och deltagare väljer naturligtvis själva vad som inköps.

  Vid dessa träffar kommer vi att anpassa innehållet efter önskemål från deltagarna och samtal kan ske utifrån olika aktuella teman. Det är också möjligt att träffas helt informellt och diskutera intressanta ämnen i gruppen.

  Tanken är att skapa möjligheter att träffas, diskutera och lära känna varandra för våra medlemmar, vår avsikt är att anordna en träff minst en gång per månad under informella och trivsamma former.

  Är du intresserad av att delta? Skicka in en Intresseanmälan så kan vi ordna detta. Antal  platser kommer att vara begränsat till 10 stycken vid varje Aktielunch och Aktiecafe´, så att möjlighet till bokning av bord finns vid varje tillfälle. Det är också möjligt att anmäla sitt intresse till mailadress kagkonsult@telia.com senast 210130, ange då "Aktiecafe/Aktielunch 210130" i din anmälan och kontaktuppgifter.

  Tidpunkten angiven på denna sida avser endast sista dag för intresseanmälan.

  Anmälda kommer att kontaktas med ytterligare information under februari månad 2021.

  Hör gärna av er vid frågor till mailadress kagkonsult@telia.com.

  Är du inte medlem ännu?

  Läs mer och teckna ett medlemskap på hemsidan www.aktiespararna.se kostnaden är endast från 49 kronor per månad. Som medlem har du tillgång till en rad förmåner och rabatter samt möjlighet att delta i aktiviteter hos alla lokalavdelningar i hela landet.

  Lokalavdelningen i Boden.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.