Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafé Falun. 9/8 (Fysikt och Digitalt deltagande är möjligt)

    Aktiecafé Falun

    Aktiecafé Falun Alla medlemmar i Aktiespararna är välkomna att på ett avspänt sätt diskutera aktier tillsammans med våra cafévärdar Birger, Anders, Stefan och Jasper under några timmar. Många goda råd har getts och den fiktiva aktieportfölj som man satt samman har haft en spännande utveckling sedan starten. Jasper Metselaar deltar som zoom- koordinator och administerar grupparbeten och röstning om placeringar på ett förträffligt sätt.

    Till hjälp använder vi Aktiespararnas analysverktyg "Hitta Kursvinnare". Det fungerar som ett gott stöd för bedömningarna när man bedömer aktier till de fiktiva aktieportföljerna Aktiecafé Falun, som sattes samman första träffen för 2020 i januari. ESG- portföljen som startades 2021-03-09. Den 3/6 sammanställdes tillsammans en "långsiktig portfölj på 1 år" vi kallar den Buy & Hold. Vi låter den verka under 1 år och ser hur har den utvecklats till i år. Vi skapar en ny Buy & Hold portfölj  på caféet 9 aug.

    Caféet håller endast öppet för medlemmar i Aktiespararna. Önskas ytterligare information går det bra att kontakta Birger Back 070-659 88 50.

    OBS! Du behöver bara anmäla dig här på sidan. Anmälan stängs 24 timmar innan träffen. Du kommer få en länk till mötet en dag innan aktiecaféet. Välkommen på aktiecafé i Falun!