Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafé i Sävedalen

  Har du ett brinnande intresse för aktier som du vill dela med dig av? Eller är du nybörjare på området aktieplacering med hunger att lära dig mer? Då är Aktiecafé i Sävedalen en aktivitet för dig.

  wysiwyg_image

  Hösten är i antågande och då gäller det att säkra upp med guldkorn att se fram emot. Nu finns möjligheten att träffa andra aktieintresserade för att diskutera alla tänkbara aktiefrågor. Detta är platsen för alla som törstar efter mer kunskap eller för de som finner nöje i att dela med sig av sin. Tanken är att vi träffas och brainstormar fram de mest aktuella och intressanta ämnena att diskutera. Därefter väljer man själv vilka ämnen som verkar mest intressanta, delar upp sig i mindre grupper och för grupp-diskussioner. Efter varje diskussion presenterar varje grupp vad den har kommit fram till som är värt att veta för att alla på så sätt ska få del av de lärdomar som gjorts. 

  Under träffen ingår en dricka och snacks. Önskar man finns även möjlighet att beställa mat eller extra dryck då vi kommer hålla hus i en egen avdelning på restaurangen Piccolo Pub i Sävedalen.

  Anmälan/Avgift
  Du är hjärtligt välkommen att delta. Anmälan sker via anmälningsformuläret på vår hemsida alternativt genom att maila oss Ditt namn, telefonnummer samt medlemsnummer till vår mailadress: Aktiespararnagoteborgpartille@gmail.com - Hit kan Du också maila frågor. Betalning sker på plats med jämna kontantanter alternativt via Swish (0706-26 49 95 / Johnny Wictorin).

  Det går även bra att ringa Johnny Wictorin som är ansvarig för träffen på tel. 0706-26 49 95. Antalet deltagare är max 25 personer. Vänligen anmäl Dig snarast men senast den 30 september.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.