Aktiespararna

Aktiecafé på Laurentii

AktivitetFysisk
11 september 2024 13:00 till 15:00Laurentii, Lund

Aktiespararna i Lund bjuder in till ett Aktiecafé. Syftet med Aktiecafé är att ge medlemmarna tillfälle att träffas och utbyta åsikter om aktuella frågor på aktiemarknaden. 

Förbered frågor!

OBS! Endast medlemmar.

Vi bjuder på kaffe och bulle till minst alla föranmälda och behöver din anmälan för att se till att det finns tillräckligt. Skriv i meddelanderutan, om du önskar glutenfritt.

Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder. Dock måste de vara medlemmar. Laurentii är en av Lunds kommuns Träffpunkter för seniorer bosatta i Lund. https://lund.se/omsorg-och-stod/aldre-och-seniorer/aktiviteter-for-seniorer/traffpunkter

Deltagaravgift: Medlemmar 30 kr. Obs! Det är inte nödvändigt att anmäla sig, vilket dock är förutsättning för kaffe, utan det går bra att komma ändå. Vi följer dock restriktioner för pandemin.

Anmälan senast den 10 september kl. 12.00 på hemsidan och betala på plats. Vänligen lägg in alla uppgifter inkl. medlemsnummer. Sker enklast genom att logga in på medlemskontot. Vid eventuell frånvaro utan avanmälan före start måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 30 SEK. Skriv namn+Lund+115 på meddelandet vid efterbetalning. 
Notera att den, som anmält sig i tid och kommer med årsmedlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 30 SEK.


Laurentii, Sankt Laurentiigatan 18, 222 21 Lund. Nära många bussar och tåg vid Lunds Centralstation och Clemenstorget. Undvik bil men parkering finns t.ex. på Lindebergska skolan (Karl XI gatan), Stadsbiblioteket (Sankt Petri Kyrkogata) eller Malmborgs Clemenstorget, samt gatorna runt omkring. Notera att man måste vid bilankomst vid Allhelgonakyrkan först köra till Kävlingevägen/Karl XII gatan för att nå Karl XI gatan.

Dela med dig

Eventinfo

Starttid
11 september 2024 13:00
Sluttid
11 september 2024 15:00
Lokalavdelning
Typ av aktivitet
Aktivitet
Plats
Laurentii
Adress
Sankt Laurentiigatan 18
22221 Lund