Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafé på Laurentii, Inställt, Se Caféportföljen

  Vi måste ställa in caféet p.g.a. coronasmittan. Se https://www.aktiespararna.se/lokalavdelningar/lund/cafeportfolj

  Aktiespararna i Lund bjuder in till ett Aktiecafé. Syftet med Aktiecafé är att ge medlemmarna tillfälle att träffas och utbyta åsikter om aktuella frågor på aktiemarknaden.

  Vi kommer att presentera olika teman under hösten på hemsidan, så du, som inte redan har, bör starta ditt web-konto och få information kontinuerligt.

  Förbered frågor!

  Vi bjuder på kaffe och bulle till minst alla föranmälda och behöver din anmälan för att se till att det finns tillräckligt. Skriv i meddelanderutan, om du önskar glutenfritt.

  Välkomna. Tag gärna med vänner och bekanta, som är intresserade av att spara i aktier och fonder. Laurentii är en av Lunds kommuns Träffpunkter för seniorer bosatta i Lund. https://lund.se/omsorg--hjalp/aldre-seniorer/traffpunkter/traffpunkt-laurentiigatan/

  Deltagaravgift: Medlemmar 30 kr, övriga gäster 30 kr (fritt inträde om medlemskap löses.) Obs! Det är inte nödvändigt att anmäla sig, vilket dock är förutsättning för kaffe, utan det går bra att komma ändå.

  Anmälan senast den 11 maj kl. 12.00 på hemsidan och betala på plats. Vänligen lägg in alla uppgifter inkl. medlemsnummer. Sker enklast genom att logga in på medlemskontot. Vid eventuell frånvaro eller avanmälan efter anmälningstidens utgång måste betalning göras på plusgiro 574305-9 och då blir avgiften 30 SEK. Skriv namn+Lund+115 på meddelandet vid efterbetalning
  Notera att den, som anmält sig i tid och kommer med årsmedlemskort, erhåller en bonus på inträdet med rabatt på 30 SEK.

   

  Laurentii, Sankt Laurentiigatan 18, 222 21 Lund. Nära många bussar och tåg vid Lunds Centralstation och Clemenstorget. Undvik bil men parkering finns t.ex. på Lindebergska skolan (Karl XI gatan), Stadsbiblioteket (Sankt Petri Kyrkogata) eller Malmborgs Clemenstorget, samt gatorna runt omkring. Notera att man måste vid bilankomst vid Allhelgonakyrkan först köra till Kävlingevägen/Karl XII gatan för att nå Karl XI gatan.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.