Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiecafe´. Presentation av "Smartboxen" - aktiesparande hos Aktieinvest. Årsmöte - öppet för medlemmar i Bodenavdelningen.

  Aktiecafe´. Presentation av ” Smartboxen”, ett enkelt, utvalt sparande i en aktieportfölj hos Aktieinvest helt utan avgifter. Årsmöte för medlemmar i lokalavdelningen Boden inleder denna träff. Anmälan via mailadress kagkonsult@telia.com senast 191209.

  Anmälan är nu stängd! Observera också att vi kommer att förlägga detta event till två skilda lokaler, dagens arrangemang kommer även att äga rum på ett konditori, anmälda är informerade, ytterligare detaljer presenteras när mötet inleds.

  Alla medlemmar i Bodenavdelningen inbjudes till Årsmötet!

  Observera följande! Detta möte är öppet exklusivt och endast för medlemmar i lokalavdelningen Boden.

  Presentation av Smartboxen, avgiftsfritt sparande hos Aktieinvest, lika enkelt som fondsparande och dessutom gratis. Diskussioner kring kommande program i lokalavdelningen Boden året 2020.

  Vi vill gärna att du anmäler dig till mötet så att vi kan anpassa förtäringen efter antal deltagare och inte behöver kasta inköpta varor. Vi planerar inte för fika till deltagare som inte anmält sig till mötet då detta inte är ett öppet event. Skicka in din anmälan via  angiven mailadress och senast datum som anges ovan. Ange "Möte 191221" i ditt mail och kontaktuppgifter samt även medlemsnummer. 

  Vi behöver besked om pågående medlemskap då det är endast medlemmar i vår lokalavdelning i Boden, inte andra lokalavdelningar, som är inbjudna och kan delta under denna träff.

  Intresserade är också välkomna att summera lördagen med ett besök på centralt konditori i Boden efter det att mötet avslutats för trevlig samvaro och "Börssnack".

  Förtäring och dryck vid besöket på konditoriet inköps och betalas individuellt av deltagarna, information kring detaljer och lokal ges vid Årsmötet.

  Aktieträff med presentationer och Årsmötet är naturligtvis kostnadsfritt, kostnad som anges på denna sida avser förtäring under besök på konditori för Aktiecafe` som avslutar dagen. Angiven kostnad är preliminär och var och en väljer själv vad som inköps.

  Vid få anmälda kan besöket på konditoriet komma att ställas in, deltagande förutsätter närvaro vid Årsmötet. Ange gärna i anmälan om du deltar även under efterföljande Aktiecafe`.

  Årsmöte startar klockan 13.00 och efter mötet presenteras "Smartboxen" och vilka aktier som ingår i densamma. Vi  byter lokal efter mötet och en gemensam promenad sker till konditoriet efter det att mötet avslutats.

  Det är också möjligt att efter Årsmötet förlägga fortsatt presentation till närbeläget konditori och en trivsam lokal, om detta är ett önskemål bland deltagarna.

  Tidig anmälan krävs för att kunna ge besked om bokning av lämplig lokal till Studieförbundet Vuxenskolan, då lokaler är en bristvara i Boden för närvarande.

  Ytterdörren måste hållas låst, använd porttelefon så öppnar vi. Men observera att så snart mötet är avslutat kommer vi att byta lokal till ett konditori i närheten.

  Parkering finns. Ett litet fåtal Parkeringsskivor kan eventuellt lånas på Studieförbundet Vuxenskolan vid behov, men ta gärna med din egen skiva. Portelefon finns vid ytterdörren till lokalen, ring på  hos Vuxenskolan så öppnar vi.

  Anmälan stänger 191209 klockan 12.00 så att vi har möjlighet att återkoppla antal deltagare till konditoriet

  Välkomna hälsar Lokalavdelningen Boden!

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.