Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Digital 8 september

  Aktiedagen digitalt 

   

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.seeller via sms 079 347 98 45

  Våra moderatorer

  Mats Hård grundade Finwire 2013 och är idag både vd och chefredaktör för den snabbväxande nyhetsbyrån.  Han har tidigare i sin karriär arbetat på flera mediaredaktioner som bland annat onlinesatsningen E24 Näringsliv och på nyhetsbyrån SIX där han var ansvarig för att bygga upp redaktionen i Stockholm.

  Ulf Boberg har en gedigen erfarenhet som vd för ett antal onoterade och noterade bolag inom Life Science. Ulf har arbetat och byggt verksamheter inom både läkemedelsutveckling och medical devices. Totalt har Ulf genomfört kapitalanskaffning till ett värde av uppåt en halv miljard svenska kronor. Idag arbetar Ulf Boberg som rådgivare åt mindre Life Sciencebolag, sitter i styrelser samt föreläser och modererar, bland annat på Aktiespararnas evenemang.

  Tablå

  07:50Välkommen till Aktiedagen
  08:00VerisecCEO Johan Henrikson
  08:30Tempest SecurityCEO Andrew Spry, CFO Lotta Iverstrand
  09:00BrighterCEO Henrik Norström
  09:30AlzeCure PharmaCEO Martin Jönsson
  10:00Paus
  10:20CombigeneCEO Jan Nilsson
  10:50GasporoxCEO Märta Lewander Xu
  11:20GPX MedicalCEO Hanna Sjöström
  11:50Paus
  13:00EmotraCEO Daniel Poté
  13:30JonDeTech SensorsCOO Leif Borg
  14:00Adventure BoxCEO Christopher Kingdon
  14:30ES Energy Save
  15:00Paus
  15:3024 StorageCEO Fredrik Sandelin
  16:00ClemondoCEO Jesper Svensson
  16:30MultiDocker Cargo HandlingOrdförande Percy Österström
  17:00Paus
  17:30Småbolagens framtidsutsikterJohan Thorén, Strand Kapitalförvaltning
  18:00Saniona (engelska)CEO Rami Levin
  18:30Sammanfattning av dagen

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.