Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen digitalt 15 september

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Vår moderator

  Ulf Boberg har en gedigen erfarenhet som vd för ett antal onoterade och noterade bolag inom Life Science. Ulf har arbetat och byggt verksamheter inom både läkemedelsutveckling och medical devices. Totalt har Ulf genomfört kapitalanskaffning till ett värde av uppåt en halv miljard svenska kronor. Idag arbetar Ulf Boberg som rådgivare åt mindre Life Sciencebolag, sitter i styrelser samt föreläser och modererar, bland annat på Aktiespararnas evenemang.

  Tablå

  TidProgrampunktFöredragshållare
  08:20Välkommen till Aktiedagen
  08:30Oasmia (engelska)CEO Francois R. Martelet
  09:00CamurusCEO Fredrik Tiberg
  09:30Paus
  10:00GasporoxCEO Märta Lewander Xu
  10:30GPX MedicalCEO Hanna Sjöström
  11:00Spago NanomedicalCEO Mats Hansen
  11:30Expres2ion Biotech Holding (engelska)CEO Bent U. Frandsen
  12:00Paus
  13:00Nexam ChemicalCEO Johan Arvidsson
  13:30RecyctecCEO Andreas Cederborg
  14:00Ascelia PharmaProject Director Andreas Norlin
  14:30AcrinovaCEO Ulf Wallén

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.