Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen digitalt 19 oktober 2020

  wysiwyg_image

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Vår moderator

  Linda Vikström är print- och tv-journalisten som klev upp på scenen för att fortsätta intervjua och göra saker begripliga. Börsexpert med särskilt intresse för tillväxtbolag och samhällstrender  och interaktionen dem emellan. Bakgrund på bland annat Affärsvärlden, Aktiespararen och EFN. Linda arbetar idag som fristående moderator och IR-rådgivare.

  Erik Hugoson är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och är verksam som konsult och analytiker. Erik har under flera år arbetat med jordbruksfrågor, investeringar inom skogs- och jordbruksfastigheter, samt som aktieanalytiker mot Life-Science sektorn.

  08:50Välkommen till Aktiedagen
  09:00Ecoclime GroupCEO Lennart Olofson
  09:30SBBCEO Ilija Batljan
  10:00Paus
  10:30CombigeneCEO Jan Nilsson
  11:00CantargiaCEO Göran Forsberg
  11:30FlowscapeCEO Peter Reigo
  12:00Paus
  13:00Swedish StirliingCEO Gunnar Larsson
  13:30PowerCell SwedenIR- och kommunikationsansvarig Mårten Wikforss
  14:00Newton NordicCEO Henrik Lewander
  14:30Går det att lita på börsen i ett makroekonomiskt perspektiv?Rose Marie Westman
  15:00Paus
  15:30Offentliga HusCEO Fredrik Brodin
  16:00AmastenFinanschef Sebastian Schönström
  16:30PledPharmaCEO Nicklas Westerholm
  17:00Paus
  17:30Saniona (engelska)CEO Rami Levin
  18:00TCECURCEO Klas Zetterman
  18:30FerroampCEO Krister Werner
  19:00Avslutning

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.