Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen digitalt 21 september 2020

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 079 347 98 45

  Vår moderator

  Amanda Termén är scenmoderator med spetskompetens inom hållbarhet och innovation. VD för Språng Kommunikation med gedigen journalistbakgrund, bland annat som reporter på Ekonominyheterna TV4 och frilansande teknologijournalist i Silicon  Valley. Tar med energi, nyfikenhet och publikperspektivet upp på scenen samt ett särskilt intresse för disruptiva bolag och greentech. 

  Mats Hård grundade Finwire 2013 och är idag både vd och chefredaktör för den snabbväxande nyhetsbyrån.  Han har tidigare i sin karriär arbetat på flera mediaredaktioner som bland annat onlinesatsningen E24 Näringsliv och på nyhetsbyrån SIX där han var ansvarig för att bygga upp redaktionen i Stockholm.

  Tablå

  07:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  08:00Börsläget med Gunnar EkGunnar Ek, Lars Håkanson, Aktiespararna
  08:30H&D WirelessCEO Pär Bergsten
  09:00KlimatorCEO Torbjörn Gustavsson, COO Rebecca Lewis-Olsson
  09:30AlzinovaCEO Kristina Torfgård
  10:00Paus
  10:30Redsense MedicalCEO Patrik Byhmer
  11.00OrexoCEO Nikolaj Sørensen
  11:30ClemondoCFO Jesper Friis-Jespersen
  12:00Paus
  13:00Nischer PropertiesCEO Robert Vangstad
  13:30Adventure Box TechnologyCEO Christopher Kingdon
  14:00Swedish StirlingCEO Gunnar Larsson
  14:30AcosenseCEO Karl Nilsson

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.