Bli medlem
Bli medlem

Du är här

Aktiedagen Göteborg 18 maj (digitalt evenemang)

   

  Aktiespararna Event ställer om och genomför digitala evenemang under maj och juni månad, utan någon publik på plats. Vi streamar live och on demand via Youtube och Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till höger så skickar vi ut ett mail till dig 30 minuter innan livesändningen startar. 
  Dagen efter publiceras alla programpunkter on demand på youtube och aktiespararna.se.

  Gör din röst hörd!
  Deltar du live har du möjlighet att ställa dina frågor till bolagsrepresentanterna i samband med frågestunden direkt efter deras presentation. Du kan skicka in frågor i förväg eller under bolagens presentation. Skicka din fråga till event@aktiespararna.se eller via sms 0705 76 86 89.

   

  Våra moderatorer

  Mats Hård grundade Finwire 2013 och är idag både vd och chefredaktör för den snabbväxande nyhetsbyrån.  Han har tidigare i sin karriär arbetat på flera mediaredaktioner som bland annat onlinesatsningen E24 Näringsliv och på nyhetsbyrån SIX där han var ansvarig för att bygga upp redaktionen i Stockholm.

  Fredrik Hansson grundade Finwire 2013 tillsammans med Mats Hård och arbetade dessförinnan inom finansmarknadsinformation på Reuters, SIX och Infront. Han driver idag sociala medier, försäljning och teknikutveckling på den egna nyhetsbyrån.

  10:50Välkommen till AktiedagenLars Håkanson, Aktiespararna
  11:00IRLAB TherapeuticsCEO Nicholas Waters
  11:30Cline ScientificCEO Patrik Sundh och Hanne Evenbratt
  12:00Paus
  13:00G5 EntertainmentCFO Stefan Wikstrand
  13:30PowerCell SwedenCEO Per Wassen
  14:00GapwavesCEO Lars-Inge Sjöqvist
  14:30Paus
  14:45Concordia MaritimeCEO Kim Ullman och CFO Ola Helgesson
  15:15LumitoCEO Stefan Nilsson
  15:45Isofol MedicalCEO Ulf Jungnelius
  16:15Paus
  16:30AcosenseCEO Karl Nilsson
  17.00Scibase HoldingCEO Simon Grant
  17:30GHP Speciality CareCFO Philip Delborn
  18:00Saniona (engelska)CEO Rami Levin
  18:30Avslutning

  Information

  Evenemanget är ett digitalt evenemang utan publik på plats. Hela programmet streamas live och on demand på Aktiespararnas Youtube-kanal samt Aktiespararnas hemsida. Du kan anmäla dig till att följa livesändningen i anmälningsformuläret till höger. Då skickar vi ut ett mail en halvtimme innan livesändningen startar.

  Disclaimer: Syftet med Aktiespararnas eventverksamhet är att utgöra en mötesplats mellan företag och investerare. Evenemangen möjliggör för besökarna att kunna ställa frågor till bolagen innan eventuella investeringar. 

  Aktiespararna ansvarar inte för information som medverkande bolag framför. Att ett bolag medverkar vid ett event arrangerat av Aktiespararna ska varken uppfattas som ett uttryck för att Aktiespararna rekommenderar en investering i bolaget, eller som att Aktiespararna på annat sätt uttrycker en uppfattning om bolaget.

  Tala om vad ni tycker

  Tala om vad ni tycker

  Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.